Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023. Zodia care câştigă o sumă impresionantă de bani. Surprize mari și în dragoste

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023. De miercuri Venus se află în Balanță și crește pasiunea, dar intensitatea emoțională poate ajunge până la nivelul durerii și al suferinței.

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 11:46

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Berbec

Miercuri Venus ajunge în Balanță unde se simte foarte bine și contribuie la dezvoltarea unor parteneriate stabile și armonioase, indiferent de natura lor. Vineri, Mercur ajunge în zodia Săgetătorului care dezvoltă abilitățile de comunicare, dar și capacitatea de a negocia sau de a găsi soluții inovative.

BANI: Venus mai este cunoscută și ca planeta banilor, iar pentru tine urmează o perioadă în care resursele financiare depind de relațiile cu ceilalți. Tendința ta este de a investi în lucruri care țin de estetică, artă și în general orice ajută la crearea unui mediu echilibrat și calm.

DRAGOSTE: Din punct de vedere relațional cauți să îți exprimi sentimentele, iar Mercur te face destul de bun în găsirea cuvintelor potrivite. Poți deveni idealist în exprimarea sentimentelor, mai ales dacă ești la începutul unei relații deoarece există dorința de a impresiona profund persoana de lângă tine.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Taur

Venus, planeta care te guvernează, trece miercuri în Balanță și pune accentul pe activitățile practice, rutiniere, inclusiv pe schimbarea comportamentului alimentar. Mercur ajunge vineri în Săgetător și începe o bună perioadă pentru speculații financiare, dar există și un risc de probleme juridice.

BANI: În această săptămână cheltui mai mult decât ai vrea pentru că responsabilitățile pentru datoriile financiare devin mai acute. Vei scoate destul de mulți bani din buzunar, mai ales dacă vei călătorii de aceea este important să organizezi bine resursele pentru a nu cere ajutor financiar mai târziu.

DRAGOSTE: Sentimentele tale sunt destul de potolite, ai nevoie mai degrabă de o formă de constanță și securitate în relație. Încearcă să stabilești un program de viață de comun acord cu partenerul astfel încât să petreceți mai mult timp împreună, să vă ocupați de activitățile casnice și să dezvoltați o rutină plăcută.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Gemeni

De miercuri Venus se află în Balanță și apare nevoia de o interacțiune mai plină de sentimente, mai caldă și afectuoasă. Vineri, guvernatorul tău – Mercur va trece în Săgetător și te face mai insistent în cadrul relației de cuplu sau poate mai nerăbdător din punct de vedere emoțional, fapt ce i-ar putea irita pe ceilalți.

BANI: Dacă ai activități de tip hobby pe care le poți exploata această săptămână arată faptul că poți câștiga mai mulți bani din astfel de contexte. Speculațiile financiare sunt bine susținute, dar ar trebuie să investești cu moderație, mai ales dacă atenția îți este îndreptată către pariuri sau jocuri de noroc.

DRAGOSTE: Ești motivat și plin de energie, aspect favorabil dacă ești singur pentru că reușești să inițiezi rapid conversații cu cei din jur. Iar dacă ești într-o relație, toată această energie poate să îi epuizeze pe ceilalți prin intensitatea trăirilor tale și mai ales prin fluxul verbal care depășește limitele obișnuite.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Rac

Venus este în Balanță de vineri, astfel simți nevoia de a te apropia mai mult de familie sau de a petrece mai mult timp în casă. Mercur care se mută vineri în Săgetător te face atent la lucrurile practice și conduce gândirea spre procese de îmbunătățire a vieții de zi cu zi, astfel încât să crești productivitatea.

BANI: Dacă ai de gând să faci renovări sau ai tot amânat să modifici lucruri prin casă atunci în această săptămână te vei concentra pe viața ta cotidiană. De asemenea, nivelul de muncă va crește substanțial, din fericire vei avea parte de bune relații la locul de muncă în raport cu colegii sau subalternii.

DRAGOSTE: Cați validări în relație, vrei să primești atenție și dovezi de iubire, iar această atitudine se duce și mai departe în raport cu familia. Există nevoia de a petrece mai mult timp cu oamenii acre îți sunt apropiați din punct de vedere emoțional și vrei ca aceste momente să fie cât mai sincere și autentice.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Leu

Venus se mută miercuri în Balanță și dezvoltă comunicarea și mai ales posibilitățile de câștig financiar prin asocieri sau activități de promovare. Mercur se află de vineri în Săgetător și vei căuta să îți exprimi cât mai natural trăirile interioare și să te concentrezi pe ceea ce îți provoacă bucurie și plăcere.

BANI: Dacă lucrezi în domenii care utilizează cuvântul și imaginea atunci vei avea o săptămână foarte productivă și dinamică. Ai succes în ceea ce privește oportunitățile de job și te bucuri de susținere din partea femeilor în general. Este posibil să semnezi un contract important în această săptămână.

DRAGOSTE: Ai nevoie de libertate și cauți să inițiezi interacțiuni cu cât mai mulți oameni. Dacă ești singur te interesează mai mult socializarea și propria exprimare, nu cauți relații lungi. Iar dacă ești într-o relație simți că ceva trebuie schimbat, vrei să existe mai multă spontaneitate și inițiativă din partea persoanei iubite.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Fecioară

Cu Venus în Balanță, de miercuri, vei avea multe rezultate din punct de vedere financiar, mai ales în acțiuni de comerț. Mercur, guvernatorul tău, se află de vineri în Săgetător și aduce idei de schimbare mai ales în cămin, dar și în relație cu membrii familiei unde lucrurile sunt destul de greu de modificat.

BANI: Începi o perioadă bună deoarece multe dintre rezultatele muncii tale apar de acum. Sunt favorizate tranzacțiile și veniturile care apar de pe urma unor relații de colaborare. Venus te ajută, de asemenea, să intri în contact cu oameni care mai târziu vor deveni clienți sau colaboratori.

DRAGOSTE: Ai nevoie de mișcare și de dinamism, dar din păcate te vei lovi de inflexibilitatea celorlalți. În relație, această dorință de nou va fi întâmpinată cu reticență, poate chiar cu o formă de respingere. Indicat ar fi să temperezi puțin entuziasmul și să ții mai mult cont de context și de persoanele din jur.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Balanță

Venus este planeta care te guvernează, iar de miercuri ajunge în zodia ta motiv pentru care vei simți că percepția celorlalți asupra ta se modifică. Mercur trece și el în Săgetător și este un sprijin pentru studii superioare, călătorii în străinătate sau eforturi mentale care trebuie desfășurate pe perioade lungi.

BANI: În această săptămână nu banii sunt importanți, ci relațiile pe care le stabilești cu oamenii. Vei întâlni multe persoane și nu este exclus să primești multe oferte de colaborare în baza rezultatelor muncii tale. Abilitatea ta de persuasiune se dovedește a fi un atu mai ales în activități de comerț.

DRAGOSTE: Ai un farmec aparte cu Venus în propria zodie motiv pentru care vei observa că oamenii te admiră fără a depune un anumit efort. Dacă ești singur te vei simți flatat, dar dacă ești într-o relație acest tip de expunere se poate simți copleșitor și vei căuta siguranță căminului și a relației tale de cuplu.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Scorpion

Începând de miercuri Venus se va afla în Balanță și vei avea impresia că ești izolat sau dat la o parte de persoanele importante de viața ta. Mercur ajunge vineri în Săgetător și aduce rezultate financiare remarcabile și achiziții foarte importante mai ales în următoarea perioadă.

BANI: Cu Mercur în casa banilor vei avea succes în semnarea contractelor sau a convențiilor de cumpărare. Poți negocia ușor prețuri și, de asemenea să ai acces la oferte și discounturi. Sunt favorizate călătoriile și relațiile cu străinătatea, iar un domeniu valoros ar putea fi transporturile sau turismul.

DRAGOSTE: Din punct de vedere emoțional lucruri nu stau la fel de bine pentru că te afli într-o perioadă de izolare. Ai impresia că ceilalți nu mai vor să interacționeze cu tine sau le ești indiferent. Sentimentele tale de frică și frustrare pot crește pe baza lipsei afectivității și astfel să te plafonezi emoțional.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Săgetător

Venus trece în Balanță vineri și îți accentuează spiritul sociabil și umanitar. Devii ușor centrul atenției sociale și atragi oameni în jurul tău. Mercur se mută și el ajungând vineri în zodia ta și te ajută să fii convingător, să îți construiești argumentele într-un mod excelent și să ai posibilitatea de a avansa.

BANI: Mercur promite avantaje impresionante la locul de muncă, inclusiv activități de coordonare sau de conducere. Este important să îți expui abilitățile și conștiințele în următoarea perioadă pentru a putea primi susținerea necesară. Cu toate acestea, trebuie să fii onest și să renunți la atitudinea de superioritate.

DRAGOSTE: Ai nevoie de atenția și privirile celorlalți, iar acest lucru se observă mai ales dacă ești singur. Tinzi să flirtezi permanent, nu ai un interes bine stabilit pentru o persoană sau o relație. Dacă deja formezi un cuplu este o perioadă în care ai nevoie de o schimbare de atmosferă, de ceva nou, incitant.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Capricorn

De miercuri Venus se plasează în Balanță de unde atrage susținerea femeilor sau a colaboratorilor la locul de muncă. Iar vineri Mercur ajunge în Săgetător și pare că gândirea ta devine confuză sau ai un mod alternativ de a priviri lucrurile care nu este neapărat împărtășit de ceilalți, de aceea pare straniu.

BANI: Șefii și superiorii au o atitudine îngăduitoare sau suportivă cu tine, fapt pentru care poți primi avantaje, inclusiv financiare. Realizările tale majore din această perioadă vin cumva prin intermediul sau mijlocite de femei. Tot ce trebuie să faci este să exprimi deschidere față de propunerile primite.

DRAGOSTE: Ai tendința de a deveni puțin obsesiv sau paranoic în relația de cuplu. Teama de a fi înșelat sau respins conduce la un comportament exagerat de suspicios unde interpretezi orice lucru într-o manieră excesivă. Percepi pericolul și acolo unde nu există, ceea ce se va dovedi mai târziu a fi epuizant.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Vărsător

Venus se mută miercuri în Balanță și te face idealist și visător mai ales în raport cu parcursul viitor al relației tale de cuplu. Mercur ajunge și el vineri în Săgetător și apare nevoie de socializare și interacțiunea extinsă cu diverși oameni. De asemenea, comunicarea este mai eficientă decât înainte.

BANI: Ai multe idei ceea ce te face extrem de potrivit pentru a rezolva diverse situații la locul de muncă, de asemenea, dispui și de multe conexiuni sociale. Din aceste motive activitatea ta la locul de muncă va fi apreciată, momentan nu vei avea câștiguri financiare, acestea se vor materializa mai târziu.

DRAGOSTE: Ești în căutarea unui ideal relațional foarte sofisticat, ai în minte imaginea unui partener perfect iar atenția ta se concentrează spre găsirea acestuia. Dacă ești într-o relație atunci lucrurile sunt mai simple pentru că vei ajunge să idealizezi partenerul și să îți concentrezi toate sentimentele asupra acestuia.

Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023 Pești

De miercuri Venus se află în Balanță și crește pasiunea, dar intensitatea emoțională poate ajunge până la nivelul durerii și al suferinței. Mercur va fi plasat în Săgetător de vineri și reprezintă un mare avantaj profesional, nu este exclus ca sub această influență să îți schimbi funcția sau locul de muncă.

BANI: Cu Mercur în casa profesiei ai acces la rolul și poziții la care aspirai în trecut. Semnarea de contracte este avantajoasă acum, iar schimbarea funcției va veni cu un flux intens de muncă și activități profesionale care trebuie rezolvate în cel mai eficient mod dar și în cel mai scurt timp posibil.

DRAGOSTE: Ai nevoie de profunzime și de intensitate emoțională, însă uneori ai tendința de a păstra tensiunea care se transformă mai apoi în suferință. Dacă ești singur, dar nu numai, apar inclusiv dorința de a-l controla pe celălalt astfel încât să satisfacă nevoile tale, în detrimentul nevoilor sau dorințelor sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 06-12 noiembrie 2023. Zodia care câştigă o sumă impresionantă de bani. Surprize mari și în dragoste