Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 15:48

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Berbec

În această săptămână activitățile de la muncă și interacțiunea cu colegi devin foarte importante. Luna Nouă de vineri este susținută de Uranus și se pot implementa în sfârșit o serie de măsuri mult așteptate. În weekend relațiile emoționale pot fi afectate de sentimente de gelozie sau de dispreț.

BANI: Vei gestiona foarte bine resursele în această săptămână conform necesităților tale reale. Vei observa de asemenea îmbunătățiri la locul de muncă, iar dacă aștepți o decizie importantă Luna Nouă s-ar putea să grăbească lucrurile și să primești un răspuns favorabil, chiar dacă nu te-ai fi așteptat.

DRAGOSTE: Se pare că partenerul tău nu se simte foarte bine în cadrul relației ci este tulburat de nesiguranțe și temeri care se pot transforma ușor în reproșuri. Ai grijă pentru că multe dintre aceste sentimente sunt alimentate de propriul tău comportament și asumarea răspunderii ar fi indicată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Taur

Pentru tine, Luna Nouă de vineri activează sectorul sentimentelor dar și al creativității. Este un moment important mai ales dacă cauți soluții la contexte complicate. De asemenea, atenția ta se concentrează pe copii și pe modul în care te raportezi la poziția de partentalitate și cum integrezi asta în viața ta.

BANI: Vei fi nevoit să faci anumite concesii în această săptămână și să renunți la anumite capricii deoarece bugetul tău este afectat de acțiunile tale anterioare. Nu este o influență majoră, mai ales în weekend va trebui să renunți la anumite ieșiri, dar ulterior vei reveni pe linia de plutire.

DRAGOSTE: Dacă ești singur sau la începutul unei relații atunci această săptămână este momentul în care sentimentele prin contur, iar perspectiva unei relații este tot mai aproape de realitate. Vei cunoaște în contexte sau mijloace neprevăzute o persoană care se potrivește foarte bine tiparului tău relațional.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Gemeni

Familia și căminul îți captează atenția în această săptămână deoarece Luna Nouă activează aceste segmente. Uranus care susține Luna Nouă va aduce evenimente sau vești neașteptate, dar de bun augur. În schimb, comunicarea poate fi deficitară sau îți pot fi ascunse anumite detalii importante.

BANI: Dacă semnezi acorduri sau contracte spre finalul săptămânii ar trebui să acorzi o mare atenție detaliilor și condițiilor contractuale pentru a nu fi păcălit. Dacă ai posibilitatea amână pentru ceva vreme semnarea și încearcă să primești informații sau asigurări clare cu privire la sarcinile pe care le ai de făcut.

DRAGOSTE: Vei petrece ceva timp împreună cu partenerul pentru a renova sau a găsi o locuință care să se potrivească nevoilor voastre. Dacă ești singur simți nevoia unei relații care să îți asigure confort și echilibru și un partener alături de care să îți construiești căminul așa cum l-ai visat tu.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Rac

Te deplasezi destul de mult acum, iar Luna Nouă s-ar putea să mai adauge câteva destinații cu o distanță scurtă. Uranus este cel care te ține mereu energic și motivat să faci lucruri interesante. Atenție în weekend la posibilitatea de a cheltui ceva mai multe decât ai fi sperat, cel mai probabil pe un zbor.

BANI: Cum ești foarte agitat în această săptămâna s-ar putea să ai și câteva surprize, mai puțin plăcute dar care își vor găsi repede rezolvarea. Cel mai probabil un zbor va suferi modificări sau o deplasare și astfel este necesar să găsești metode alternative de transport și astfel să achiți o sumă mai mare de bani.

DRAGOSTE: Luna Nouă dă glas emoțiilor și sentimentelor tale și poți fi expresiv mai ales la începutul weekendului. Uneori vei observa că nu îți poți ține emoțiile în frâu și le experimentezi la o intensitate foarte mare. Plângi sau râzi fără să încerci să controlezi ce simți, ci exprimă autentic emoțiile.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Leu

Ai posibilitatea de a crește financiar în această săptămână deoarece Luna Nouă îți poate aduce un proiect interesant dar și stabil. Nu rata propunerile, chiar dacă s-ar putea să îți depășească așteptările, oricum în weekend vei avea semne de îndoială și nesiguranță cu privire la abilitățile tale.

BANI: Se deschide un nou proiect sau poate chiar primești o oferă de angajare de unde nu te-ai fi așteptat, nu este exclusă nici posibilitatea unei măriri salariale. Cel mai probabil natura activității tale se va modifica sau numărul de sarcini va avea o altă modalitate de rezolvare sau vei munci în alt mod.

DRAGOSTE: Nu te simți foarte confortabil cu tine, mai ales în weekend și asta se vede în relație cu ceilalți unde ai tendința de a te retrage din interacțiuni. Dacă ești singur acest lucru poate implica o formă de insecuritate fizică care te oprește să abordezi persoane de care ești interesat, nu este decât o influență temporară.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Fecioară

Luna Nouă se petrece în zodia ta așa că vei simți din plin influențele mai ales la nivel emoțional unde vor exista fluctuații puternice de sentimente, dar și la nivel fizic unde somnul și alimentația pot suferi modificări. Concentrează-te pe intuiție și ascultă ceea ce corpul vrea să îți transmită, mai ales acum.

BANI: Cu Uranus care susține Luna Nouă s-ar putea să devii ușor idealist cu privire la poziția ta la locul de muncă și astfel să cauți să îți exprimi abilitățile și posibilitățile de dezvoltare, aspecte care te vor pune într-o lumină favorabilă pentru o viitoare promovare. Ai grijă să faci asta cu respect, nu ostentativ.

DRAGOSTE: Vei traversa în weekend câteva momente mai puțin plăcute în care nu vei mai fi la fel de sigur pe stabilitatea relației tale. Cel mai probabil Luna Nouă scoate la iveală o serie de frici aflate în inconștient care găsesc acum o formă de eliberare în cadrul relației tale. Discută cu partenerul despre asta.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Balanță

Ești mai interesat de trecut decât de obicei, mai ales că Luna Nouă îți trezește curiozități cu privire al experiențe familiei tale, iar cum Uranus este implicat vei afla și lucruri la care nu te-ai fi așteptat. În acest context se dezvoltă un puternic sentiment de responsabilitate care poate implica și un soi de vină.

BANI: Luna Nouă aduce cu sine rezolvarea unor aspecte ce țin de datorii sau de impozite și taxe. Vei reuși rapid să îți gestionezi resursele, mai ales că ai fost responsabil și există rezerve pe care le poți accesa în cazuri excepționale. Acest moment nu face decât să îți demonstreze maturitatea financiară.

DRAGOSTE: În plan social se pot dezvolta nemulțumiri cu privire la calitatea grupului de prieteni, iar la bază pot sta chiar afirmațiile partenerului. Este indicat să discerni totuși realitatea și să fii realist cu privire la calitatea relațiilor tale de prietenie și la modul în care acestea te ajută să te dezvolți sau nu.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Scorpion

Ești mai energic decât de obicei și mare parte din această energie vine de la Luna Nouă care activează sectorul relațiilor sociale. Astfel, îți dorești să ai mai multe activități împreună cu prietenii și să cunoști mai mulți oameni. Încearcă totuși să găsești un echilibru astfel încât munca să nu fie afectată.

BANI: Această săptămână este excelentă pentru extinderea rețelei sociale, inclusiv a posibilităților de dezvoltare profesională. Vei întâlni oameni care pot fi niște parteneri de afaceri extraordinari sau chiar oameni care îți pot aduce oferte de angajare sau colaborare care se dovedesc a fi benefice.

DRAGOSTE: În weekend vei avea senzația că nu mai controlezi relația sau că nu mai ești la fel de stabil ca înainte. Acest lucru ar putea genera un joc de putere în cadrul cuplului care are la bază o formă de gelozie față de partener și realizările lui. Ar fi indicat să conștientizezi că nu te afli într-o competiție.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Săgetător

Ai parte de vești importante la locul de muncă sau cu privire la parcursul tău profesional deoarece Luna Nouă aduce noi contexte. Cum și Uranus este implicat te poți simți copleșit de amploarea situațiilor ceea ce te va face mai gânditor, poate chiar va da curs unor serii de temeri care nu au o bază reală.

BANI: Dacă așteptați anumite vești această săptămână probabil le va aduce. Ești bine văzut la locul de muncă fapt pentru care vei primi noi responsabilități sau poate chiar o poziție de coordonare a unei echipe. Oricum ar fi vei experimenta o provocare pentru care este nevoie să înveți lucruri în plus.

DRAGOSTE: Ai tendința de a fi mai rigid în sentimente, mai ales în weekend când poți da dovadă chiar de inflexibilitate. Standardele tale profesionale afectează calitatea relațiilor tale pentru că nu ai o limită clară între domeniul tău de activitate și modul în care îți exprimi emoțiile și vei dezvoltarea unei relații.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Capricorn

Această Lună Nouă își poate pune amprenta asupra viitorului tău modificând cursul normal al lucrurilor. Este important să nu te sperii ci să îmbrățișezi orice surpriză cu disponibilitate. În relație s-ar putea ca unele experiențe anterioare să îți afecte modul în care interacționezi cu partenerul actual.

BANI: Relațiile cu străinătatea sunt de dovedesc a fi cruciale acum, fie primești un răspuns mult așteptat sau poate chiar o oferă care ar însemna o modificare substanțială care implică mutat și un cu totul alt stil de viață. Dacă această realizare profesională este suficient de benefică acceptă provocarea.

DRAGOSTE: Există unele resentimente sau experiențe neplăcute din istoricul tău relațional care influențează și modul în care interacționezi tu acum emoțional cu ceilalți oameni. Vei fi conștient de acest aspect mai ales în weekend când s-ar putea să existe o manifestare directă a acestor aspecte.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Vărsător

Ai nevoie de o reevaluare a vieții tale și de o modificare concretă a stilului de viață, iar Luna Nouă din această săptămână pune accent pe vicii sau orice comportamente care îți afectează starea de sănătate. Suplimentar trebuie să gestionezi un conflict cu familia partenerului care va lua amploare.

BANI: Este necesar să vezi exact care sunt modurile prin care bugetul tău este diminuat consecvent. Fie că este vorba despre abonamente pe care nu le folosești, bunuri inutile, servicii de care nu ai nevoie. Luna Nouă te îndeamnă să renunți la ceea ce nu îți este necesar mai ales dacă aceste lucruri sunt vicii.

DRAGOSTE: Se pare că spiritele se agită între familii, iar tu și partenerul sunteți prinși la mijloc fiind nevoit să jucați un rol de mediator. Indiferent de natura conflictului este important să vă țineți departe de opiniile care nu sunt ale voastre și să nu vă implicați în acest context ca părtinitori.

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023 Pești

Luna Nouă luminează sfera relațiilor emoționale, iar dacă ești implicat într-un parteneriat veți trece împreună la o nouă etapă importantă, poate chiar într-un mod surprinzător. Rutina ta va suferi modificări importante mai ales în ceea ce privește alimentația deoarece există riscuri reale pentru boli metabolice.

BANI: În cadrul mediului profesional beneficiezi de susținere astrală mai ales în aria parteneriatelor, iar dacă lucrezi în colaborare cu firme sau oameni externi te poți baza pe implicarea lor. De asemenea, poți să te confrunți cu opoziții sau nemulțumiri din partea angajaților sau a subalternilor.

DRAGOSTE: Modul tău firesc de a arăta sentimentele se pare că provoacă dificultăți deoarece nu este suficient de direct sau de clar pentru partener. Partenerul poate considera această lipsă de reacție ca un dezinteres față de relație și este important să comunicați despre asta, mai ales în weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2023