Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023. Probleme-n paradis pentru unele zodii. Certuri şi despărţiri dureroase

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023. O dată cu această săptămână pasiunea și implicarea în relaţiile amoroase pot creşte, dar formele pe care le pot lua sunt diverse.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 15:45

Horoscop săptămânal 18-24 august 2023 - Shutterstock

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Berbec

Aspectele principale ale săptămânii sunt determinate de Soare care se înțelege bine cu Pluton, dar nu la fel de bine cu Neptun. Prin urmare anumite speranțe ale tale se vor destrăma sau scenarii și impresii pe care le considerai adevărate. Din fericire există și lucruri pe care te poți baza și care sunt foarte reale.

BANI: A doua jumătate a săptămânii este pune în evidență o puternică relație pe care o ai la locul de muncă cu una dintre persoanele care reprezintă o autoritate. Vei avea susținerea și sprijinul acesteia, mai ales în contextele dificile. Este important totuși să dai dovadă de consecvență și profesionalism.

DRAGOSTE: Confuzia ta emoțională pornește de la începutul săptămânii și de dezvoltă pe parcursul acesteia. Nu ești sigur de ce simți și care sunt factorii care te influențează din acest punct de vedere. Oricum ar fi încearcă să nu reacționezi pur emoțional deoarece perspectiva ta poate fi alterată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Taur

Opoziția Soare-Neptun afectează relațiile care sunt de natură socială sau amicală. De asemenea, scopurile și idealurile tale pentru acest moment pot fi confuze. Totuși, pentru că Soarele este susținut de Pluton reușești să ajungi la performanțele dorite și să menții imaginea de profesionalism pe care o ai.

BANI: Trigonul Soare-Pluton reprezintă un excelent impuls financiar mai ales dacă dispui de relații profesionale care implică străinătatea, cursurile, călătoriile, turismul. Acest moment va suplimenta veniturile tale în mod natural, fără a depune foarte mari eforturi pentru promovare.

DRAGOSTE: Relațiile tale personale nu vor fi foarte mulțumitoare și cel mai probabil din cauza minciunilor sau a unor forme de trădare. Este posibil ca cele mai mari dezamăgiri să le întâlnești în cercul de prieteni acolo unde persoanele pe care le considerai de încredere nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Gemeni

Energia planetelor indică faptul că vor fi prezente în această săptămână insatisfacții pe zona familială și mai ales din cauza bărbaților. Însă, cu toate acestea reușești să rezolvi acum niște chestiuni financiare care te presează de multă vreme și a căror rezolvare nu putea fi cu certitudine stabilită.

BANI: În a doua jumătate a săptămânii vei putea accesa o sumă de bani sub formă de credit sau împrumut care te ajută să rezolvi, cel puțin temporar anumite probleme. De asemenea, dacă gestionarea banilor era o provocare găsești acum modalități de a limita cheltuielile astfel încât bugetul să nu fie afectat.

DRAGOSTE: Încearcă să nu ai așteptări foarte mare de la membrii familiei sau de la apropiați. Vei traversa o serie de deziluzionări care pot avea un puternic impact emoțional asupra ta. Susținerea și înțelegerea la care te așteptai s-ar putea să nu vină în forma dorită de tine și astfel să vezi alte fețe ale oamenilor.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Rac

Se pare că te afli într-o perioadă lipsită de repere în această săptămână care te va bulversa și îți poate crea o mie de gânduri. Cu toate acestea relația emoțională în care ești implicat se dovedește a fi cel mai stabil punct din viața ta și îți pot coordona existența în funcție de ceea ce se petrece în relație.

BANI: Ai multe idei contradictorii și de asemenea multă anxietate care nu are o direcție anume. Dezorganizarea din această săptămână poate fi supărătoare pentru că nu mai ești atent la felul în care îți cheltuiești banii sau la modul în care gestionezi finanțele, mai ales cele comune.

DRAGOSTE: Legătura dintre tine și partener se consolidează și mai puternic, iar acest lucru pentru tine reprezintă o confirmare a relației. Dacă ești singur este posibil să întâlnești pe cineva cu care ai o formă de chimie încă de la prima vedere, cel mai probabil în a doua parte a săptămânii.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Leu

Nu face investiții sau jonglerii financiare deoarece Soarele se află în opoziție cu Neptun ceea ce poate duce la faliment sau la înșelăciuni. Concentrează-te pe noi strategii de promovare sau moduri alternative de a lucra și încearcă să aduci aproape de tine colegii de muncă sau subalternii.

BANI: Există un pericol pronunțat pentru manipularea banilor în această săptămână pentru că poți pierde foarte ușor sume importante de bani. Încearcă să fii suspicios și să pui la îndoială orice favor primești sau orice posibilitate de investiție care este prezentată într-un mod foarte atractiv.

DRAGOSTE: Ai nevoie de lucruri concrete în cuplu așa că ar fi indicat să petreci ceva timp cu partenerul în interiorul casei. Acest lucru ar putea însemna că vă ocupați împreună de lucrurile casnice sau îngrijirea animalelor de companie, sau poate o formă reorganizare pe care doreați să o faceți în cămin.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Fecioară

Suspiciunile și nesiguranța aduc nori pe cerul relației tale. Nu este exclus să apar să gelozia sau teama de infidelitate deoarece Soarele și Neptun se află în opoziție. Cu toate acestea încerci să fii stabil în sentimente și să cauți forme raționale de a înțelege ceea ce se petrece și cum trebuie să reacționezi.

BANI: Mare atenție la parteneriatele profesionale deoarece colaboratorii pot da dovadă de lipsă de maturitate și de seriozitate. Iar aceste lucruri te pun în ipostaza de a da explicații sau de a clarifica relația cu angajații sau cumpărătorii. Încearcă să vezi adevăratele scopuri ale acestui comportament nefiresc.

DRAGOSTE: Te poți baza pe stabilitatea emoțiilor tale, chiar dacă evenimentele pe care le traversezi nu sunt cele mai liniștite. Pare a fi o săptămână bună din punct de vedere relațional mai ales dacă ești singur și te afli în căutarea unei relații care să aducă emoțiile le adevăratul lor potențiale.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Balanță

În mare parte săptămâna acestea te găsește confuz sau în căutarea unor soluții magice pentru provocările prin care treci. S-ar putea ca nivelul de muncă necesar să te obosească foarte tare, iar cea mai simplă soluție este izolarea în cămin pentru a te odihni și a regenera o parte din energia consumată.

BANI: Mediul de lucru reprezintă o provocare deoarece procedurile clare de muncă lipsesc acum. Mai ales în primare parte a săptămânii se instalează o formă de haos în acre apar tot felul de lucruri de făcut, pe care știi sau nu să le duci la bun sfârșit. Este foarte important să fii atent la posibilitatea de epuizare.

DRAGOSTE: Te bucuri de o mare libertate în relații ceea ce ameliorează în bună parte stresul exterior. Mai ales în weekend poți afla povești emoționate fie din partea membrilor familiei, fie partenerul decide să îți povestească câteva momente cheie din existența lui care cresc încrederea în relație.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Scorpion

Prin aspectele pe care Soarele le face în această săptămână îți oferă o formă de energie pe care trebuie să știi cum să o canalizezi. Emoțional poți fi foarte ușor bulversat de ce se petrece în jur, dar din punct de vedere intelectual de bucuri de o serie de idei inovatoare, poate chiar revoluționare în domeniul tău.

BANI: Ai tendința de a acționa foarte impulsiv acum în ceea ce privește gestionarea banilor. Vrei să călătorești, să te distrezi, să îți iei prietenii cu tine și să achiți tu totul. Acest exces de zel îți va face efectele resimțite ulterior, de aceea este nevoie să poți plasa niște limite acum.

DRAGOSTE: Dacă ești singur se pare că a doua jumătate a săptămânii este o perioadă excelentă pentru a face cunoștință cu oameni și pentru a intra în contact cu un posibil partener. Dispui de o capacitate de comunicare extraordinară ceea ce suplimentează farmecul natural pe care îți expui în relație cu ceilalți.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Săgetător

Se pare că ții foarte mult la ideile și părerile tale despre lucruri și relații, iar această încăpățânare are potențial de conflict. Deși intențiile tale sunt bune, acțiunile pe care le pui în practică au un caracter brutal, chiar agresiv. Încearcă să îți vezi propriul interes și să nu îi ajuți pe oameni cu forța.

BANI: Ești foarte rigid când vine vorba de bani și nu vrei să auzi nicio părere. Dacă ai luat o decizie aceasta rămâne neschimbată oricâte riscuri ar implica. Această atitudine se va dovedi păguboasă la final, așa că este indicat, cel puțin, să asculți sfaturile celorlalți și să îți modelezi puțin decizia în funcție de efecte.

DRAGOSTE: Nevoia ta de stabilitate se observă mai ales în a doua jumătate a săptămânii când simți că este momentul ca tu și partenerul să aveți ceva comun în care să investiți și de care să vă bucurați împreună. Acest lucru poate fi orice, la o mașină, o casă sau un animal de companie.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Capricorn

Atenția ta se concentrează pe planuri și idealuri în această săptămână. Ai multe idei, dar pe care nu le poți organiza și astfel tind să dezvolte o formă de iluzie mentală. Din fericire dispui de o formă de intuiție foarte clară care te pune pe drumul cel bun imediat ce ai derapat, doar că trebuie să o asculți.

BANI: Ai multe idei în planul de afaceri sau la locul de muncă, însă acestea sunt în definitiv superficiale. Deși entuziasmul tău este mare încearcă să nu investești foarte mult în ceea ce pare un pic iluzoriu și infantil, testează mai întâi în minte modul de funcționare și lasă concretizarea ideii pe mai târziu.

DRAGOSTE: Pentru că ai planuri mari în relații această săptămână poate aduce cereri în căsătorie sau stabilirea unor obiective comune precum plecarea în străinătate pentru a locui sau mutarea din mediul în care locuiești acum cu partenerul. Oricum ar fi simți nevoia de a face ceva semnificativ împreună cu persoana iubită/

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Vărsător

O dată cu această săptămână pasiunea și implicarea ta cresc, dar formele pe care le pot lua sunt diverse. Poți fi foarte concentrat pe ideea de a face bani și astfel să nu mai vezi nimic din ce se petrece în jurul tău. Sau, poți să te lași cufundat în sentimente și să te expui vulnerabil și autentic în fața partenerului.

BANI: Simți nevoia acută de a face bani mulți și rapizi. Acest aspect poate reprezenta un pericol, mai ales dacă te asociezi cu persoane obscure. Există riscul unor afaceri care sunt la limita legii sau care implică o moralitate precară. Astfel, ai grijă în ce feluri de inițiative și organizații activezi.

DRAGOSTE: În a doua parte a săptămânii se simte disponibilitatea ta de a fi vulnerabil în preajma partenerului, iar acest moment poate reprezenta un punct important în consolidarea cuplului dacă îți permiți să împărtășești și lucrurile de care ești mai puțin mândru sau care te-au afectat profund.

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023 Pești

Ai nevoie să te legi de oameni în această săptămână, sub diverse moduri. Soarele în opoziție cu Neptun diluează limitele și te face să exagerezi de multe ori în relațiile cu ceilalți. Abia spre finalul săptămânii reușești să calibrezi modul în care interacționezi cu oamenii în general.

BANI: Din dorința de a ieși în evidență sau de a-i ajuta pe ceilalți îți vei atribui mai multe sarcini, dar implicit și mai multă responsabilitate. Nu fi surprins atunci când cei pe care ai vrut să îi ajuți vor da vina pe tine pentru că nu ai făcut la timp sau conform unor standarde activitățile care în mod normal nu te privesc.

DRAGOSTE: Nevoia ta de a relaționa va găsi un mediu propice pentru manifestare în cadrul cercului de prieteni. Nu este exclus ca sub influența acestor aspecte planetare, mai ales în a doua parte a săptămânii o relație de prieteni să se dezvolte destul de mult, iar sentimentele să fie mult mai profunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2023. Probleme-n paradis pentru unele zodii. Certuri şi despărţiri dureroase