Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Berbec. Noroc de bani, dar discuții aprinse în cuplu

Horoscop septembrie 2021 Berbec. Septembrie este o lună foarte bună din punct de vedere financiar pentru berbeci. Nativii acestei zodii se vor confrunta cu provocări care necesită toată atenția lor pentru a le îndeplini cu succes.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 10:54

Semn zodiacal Berbec
Horoscop septembrie 2021 Berbec - iStock | Getty Images

Din punctul de vedere al carierei, lucrurile nu pot fi mai bune pentru această zodie. În schimb, viața de familie poate ridica unele probleme, dar situația se va îmbunătăți în ultima parte a lunii. În primele zile s-ar putea să se aprindă unele conflicte pentru proaspetele cupluri. Trebuie să aveți mare grijă la sănătatea voastră și a familiei, deoarece pozițiile planetare nu par destul de favorabile în acest sens.

Citește și: Zodii care vor încerca să te înșele. Nativii care nu sunt întotdeauna sinceri într-o relație

Horoscop bani septembrie 2021 Berbec

Pe plan profesional, luna septembrie va fi una plină de succese pentru berbeci. Cu Saturn în casa a zecea, eforturile voastre vor fi observate de superiori, iar succesul va fi garantat. Jupiter situat în casa a unsprezecea va aduce multe beneficii antreprenorilor.  

Pe acelaşi subiect

După 6 septembrie va avea loc tranzitul Venus, care va deschide drumul către noi oportunități în lumea afacerilor. Pe 22 septembrie, tranzitul lui Mercur va avea loc în casa a șaptea, ceea ce va aduce un moment destul de favorabil pentru toată lumea în ceea ce privește viața profesională. Angajatorilor li se vor oferi câteva sarcini suplimentare la locul de muncă.

Pe plan fiananciar, luna septembrie se va dovedi grozavă pentru berbeci. Pozițiile și tranzitele planetare vor rămâne în favoarea ta. Jupiter este situat în casa a unsprezecea, Rahu în casa a doua, iar Soarele împreună cu Marte sunt în casa a unsprezecea. Toate aceste poziții planetare indică o condiție financiară favorabilă. Sursele de venit se pot înmulți. Cei mai norocoși vor primi o moștenire, iar un membru al familiei vă poate ajuta să câștigați mai mult. 

Horoscop sănătate septembrie 2021 Berbec

Luna septembrie le poate pune bețe în roate berbecilor. Acest lucru va fi influențat de poziția lui Venus, cât și a lui Mercur în a șasea casă, împreună cu Ketu în casa a opta. În ultima parte a lunii, Soarele și Marte vor intra în casa a șasea. Această conjuncție nu va fi favorabilă bunăstării voastre. Este posibil să aveți probleme legate de stomac și intestin, gaze, indigestie, dureri de stomac. Problemele la nivelul ochilor te pot, de asemenea, deranja. Fiți prudenți.

Citește și: Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Cum reușește fiecare nativ să se facă remarcat

Horoscop dragoste septembrie 2021 Berbec

În ceea ce privește viața amoroasă, luna septembrie are rezultate mixte pentru nativul berbec. La începutul lunii pot apărea unele probleme în viața de cuplu. Soarele și Marte sunt prezente în casa a șaptea, din cauza căreia problemele pot umbri relația voastră. Vor apărea certuri și există, de asemenea, șanse ca o despărțire să aibă loc la scurt timp. Cu toate acestea, viața de cuplu își va reveni când Marte, cât și Soarele se vor muta în casa a șasea, Iubirea va bate din nou la ușa berbecilor.

Pentru nativii căsătoriți, primele zile ale lunii se pot dovedi a fi supărătoare. După 6 septembrie 2021, situația va reveni la normal. Factorul de încredere dintre soț și soție va crește odată cu înțelegerea reciprocă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Berbec. Noroc de bani, dar discuții aprinse în cuplu