Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Fecioară. Escapadă romantică și moștenirea unei averi considerabile

Horoscop septembrie 2021 Fecioară. Pentru nativii aflați sub semnul zodiacal Fecioară, luna septembrie se va dovedi a fi una foarte generoasă. În ceea ce privește unele aspecte ale vieții, veți fi destul de norocoși. Dar nu vă bazați pe noroc și aveți grijă de fiecare domeniu din viața voastră.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 30.08.2021, 16:12

Semn zodiacal Fecioară
Horoscop septembrie 2021 Fecioară - iStock | Getty Images
  • Nativii Fecioară se trezesc ca sunt moștenitorii unei averi considerabile.
  • Orgoliul și mândria pot duce la destrămarea relației amoroase.

În primul rând, dacă vorbim despre carieră și nativii care au un loc de muncă, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme, iar profesioniștii din afaceri vor întâmpina mici dificultăți în prima jumătate a lunii. Cu toate acestea, a doua parte a lunii se va dovedi a fi destul de favorabilă. Studenții care urmează cursuri regulate pot întâmpina unele dificultăți, dar cei care sunt înscriși în studii tehnice pot fi binecuvântați cu unele rezultate pozitive.

Cei asociați cu studii superioare și cei care doresc să-și finalizeze studiile într-un colegiu sau universitate din străinătate vor primi, de asemenea, câteva rezultate bune. Viața de familie va fi destul de satisfăcătoare. Îndrăgostiții se pot confrunta cu unele probleme. În același timp, nativii căsătoriți se pot confrunta cu dificultăți în căsnicie în a doua jumătate a lunii, în timp ce prima jumătate se va dovedi a fi destul de favorabilă. Condiția economică este de așteptat să rămână destul de satisfăcătoare. Posibil să fiți moștenitorul unei averi semnificative și să simțiți că norocul încă vă este alături. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să fiți puțin mai atenți.

Horoscop bani septembrie 2021 Fecioară

În special pentru nativii Fecioară, luna septembrie este una destul de favorabilă. Aspectul planetei Saturn va fi în casa a unsprezecea și în cea de-a doua. Din acest motiv, veți continua să câștigați bani din mai multe surse. Nativii care au un loc de muncă pot avea parte de o promovare. Membrii familiei pot contribui, de asemenea, la bunăstarea economică. Posibil să fiți moștenitorul unei averi semnificative și să simțiți că norocul încă vă este alături.

Pe acelaşi subiect

După 15 septembrie, planeta Jupiter va face, de asemenea, adăugiri la sursa de venit existentă. Cu toate acestea, cheltuielile sunt puțin ridicate la începutul lunii, dar acest lucru nu va fi benefic pentru o perioadă foarte lungă de timp. Este recomandat să încercați să vă găsiți un echilibru ecomonic și să vă faceți o listă a priorităților. 

Horoscop sănătate septembrie 2021 Fecioară

Luna septembrie se așteaptă a fi mai puțin favorabilă în ceea ce privește sănătatea. Soarele, regele planetelor și planeta roșie, Marte, se află în casa a zecea. De asemenea, Jupiter se află în casa a șasea. Din cauza tuturor acestor mișcări planetare, puteți cădea pradă anumitor boli. Din cauza acestei conjuncții a trei planete foarte importante, este posibil să aveți probleme de sănătate luna aceasta.

De asemenea, este posibil să aveți febră, dureri de cap și dureri la nivelul ochilor. Stresul și oboseala psihică vor fi o altă problemă pe care trebuie să o luați în serios. Deci, în luna septembrie, trebuie să fiți foarte atent, alert și precaut. Nu ignorați nicio problemă de sănătate și cereți ajutorul unui medic dacă este necesar.

Horoscop dragoste septembrie 2021 Fecioară

În ceea ce privește relațiile de dragoste, este de așteptat ca luna septembrie să rămână una obișnuită. Veți avea parte de mult echilibru între momentele fericite și triste. Luna nu va începe cu o notă foarte bună, dar lucrurile se vor așeza treptat în ordine. Planeta Saturn este prezentă în a cincea casă a acestui semn zodiacal, ceea ce nu este prea favorabil pentru viața amoroasă. Onestitatea și loialitatea sunt premisele pe care ar trebui să le urmăriți cu atenție în această lună, pentru a vă menține relația stabilă și statică.

Dacă îți trădezi partenerul, atunci relația voastră se poate destrăma. Ar trebui să rămâneți răbdători în acest timp. Pe 15 septembrie, când Jupiter se mută în casa a cincea în mișcare retrogradă, atunci perspectivele voastre de căsătorie pot fi stabilite foarte curând. În special pentru nativii căsătoriți, luna va începe cu o notă bună. Afecțiunea lui Mercur și Venus va fi în casa a șaptea. Aceste două planete vă vor face viața conjugală și mai fericită. Dragostea și atracția reciprocă vor crește între parteneri. De asemenea, puteți avea împreună o evadare romantică.

Pe 6 septembrie, planeta roșie Marte arată casa ascendentă care are influențe asupra propriei persoane. Din cauza acestei stări planetare, lupte și ciocniri pot avea loc între parteneri. O chestiune banală poate aduce diferențe în relația de cuplu. Încercați să renunțați la ego și la mândrie în această perioadă. Aceasta ar fi cea mai viabilă alternativă disponibilă dacă vreți ca relația sa funcționeze în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Fecioară. Escapadă romantică și moștenirea unei averi considerabile