Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Gemeni. Mare grijă la bani, există riscul unor pierderi semnificative

Horoscop septembrie 2021 Gemeni. Luna septembrie vă va aduce atât oportunități cât și provocări. În ceea ce privește cariera și viața profesională, puteți sta liniștiți.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 15:58

Semn zodiacal Gemeni
Horoscop septembrie 2021 Gemeni - iStock | Getty Images

Urmează o perioadă linistită, fără prea multe evenimente, iar eforturile voastre vor fi observate. În ceea ce privește viața de familie, începutul lunii poate aduce unele discuții în contradictoriu, dar situația se va îmbunătăți în următoarea perioadă.

Mare grijă la bani, în această lună. Veți câștiga, dar există și riscul unor cheltuieli neprevăzute destul de consistente. Problemele de sănătate pot ridica unele îngrijorări, motiv pentru care ar trebui să fiți precauți.

Horoscop bani septembrie 2021 Gemeni

Pentru nativii aparținând semnului zodiacal Gemeni, luna septembrie se va dovedi a fi destul de favorabilă vieții profesionale. Veți avea parte de bucurie și satisfacție pe plan profesional. Veți urca treptat pe scara succesului. Șansa unei promovări nu este departe, dar trebuie să vă gândiți dacă vreți să vă asumați și responsabilitățile care vin odată cu ea. Doar de tine și de eforturile pe care le depui va depinde succesul pe plan profesional. Dacă ai de gând să îți deschizi propria afacere, acesta este momentul ideal.

Pe acelaşi subiect

Din punct de vedere financiar, luna septembrie nu se va dovedi favorabilă nativilor Gemeni. Per ansamblu, însă, pe plan profesional, situația arată bine. Trebuie să fiți mai atenți la cheltuieli. Încercați să evitați cheltuielile inutile în această perioadă. Respectați o sursă constantă de venit. Evitați să împrumutați bani, mai ales de la persoanele cre nu vă sunt foarte apropiate. De asemenea, țineți ochii și urechile deschise în timp ce efectuați tranzacții în luna septembrie.

Horoscop sănătate septembrie 2021 Gemeni

Este posibil să vă treziți cu mai multe probleme de sănătate. Planeta Ketu este prezentă în casa a șasea, care prevestește boli și pierderi financiare. Saturn este situat în casa a opta, care este semnificația speranței de viață.

Această poziție a ambelor planete indică apariția unor boli grave. Prin urmare, nu ignorați în niciun fel semnele cu privire la starea voastră. Jupiter, într-o mișcare retrogradă, care intră în casa a opta poate agrava situația. Problemele de sănătate se pot intensifica. Nu mai amânați și mergeți la un consult, cereți părerea unui specialist. 

Horoscop dragoste septembrie 2021 Gemeni

Nici pe plan amoros, gemenii nu sunt foarte norocoși în septembrie. Dar situația se va îmbunătăți odată ce tranzitul lui Venus care va avea loc în casa a șaptea. Având în vedere că vorbim de planeta iubirii, lucrurile se vor așeza de la sine. Pentru nativii căsătoriți, viața conjugală va fi una fericită în această perioadă, dar nu lipsită de provocări, mai ales în a doua parte a lunii. 

Pe 15 septembrie, Jupiter, într-o mișcare retrogradă, va intra în casa ta, iar viața de cuplu va trece prin mai multe suișuri și coborâșuri. Vor apărea certuri din orgoliu, dar încercați să acționați cu diplomație și calm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Gemeni. Mare grijă la bani, există riscul unor pierderi semnificative