Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 25 aprilie 2021: Cum reacţionează zodiile când se lovesc de refuz

Săptămâna aceasta vorbim despre cum reacţionează fiecare zodie când se loveşte de refuz.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.04.2021, 11:08

Vezi și
  • Pe Raci, refuzul îi loveşte profund.
  • Capricornilor le place să investească în oameni.

Să începem, evident, cu Berbecii. Este una dintre cele mai mari frici ale lor. În secret, aceşti nativi sunt emotivi şi îşi doresc să mulţumească pe toată lumea, iar refuzul îi atenţionează că ceva este în neregulă. Desigur, vor ascunde cu brio dezamăgirea, însă, rana provocată de un "NU" este mai adâncă decât vor să recunoască.

Pe Tauri îi dezechilibrează şi le creează un disconfort mental cu care se luptă destul de mult. Taurii pun preţ pe stabilitate şi loialitate, iar refuzul le zdruncină lumea, considerându-l o formă înaltă de trădare. În mod normal se izolează, iar după o perioadă nici nu îşi vor mai aduce aminte. Asta, evident, e o glumă. Nici Alzheimer nu îi face să uite.

Gemenii, în schimb, sunt poate cei mai relaxaţi la acest capitol. De fel, nu se implică foarte mult în relaţii, aşa că răspunsurile negative ale oamenilor nu îi afectează. Ci doar îi motivează să pornească într-o nouă aventură.

Am ajuns şi la cei care pun la suflet şi doar o privire întrebătoare. La Raci. Pe ei, refuzul îi răneşte profund, mai ales dacă este vorba de o relaţie romantică. Deşi încearcă să ascundă asta, nu vor reuşi, pentru că ochii roşii de la atâta plâns îi va da de gol.

La nativii Leu reacţiile sunt în opoziţie. Foarte orgolioşi de fel, încearcă să încheie subiectul cât mai repede şi să pretindă că nu au auzit cuvântul NU. Îşi pierd controlul destul de uşor şi devin frustraţi, însă, nu vor face o scenă.

Ei am ajuns şi la analiştii zodiacului. Fecioarele reacţionează iniţial matur, raţional. Însă, în natura lor stă critica, aşa că vor continua printr-o analiză amănunţită a fiecărui detaliu. Din nou şi din nou, până când sunt mulţumite de rezultate şi ajung la o concluzie care să le facă şi pe ele să evolueze din punct de vedere uman.

Balanţele sunt genul de oameni care vor să mulţumească pe toată lumea. Atât timp cât totul se află în echilibru şi ei sunt fericiţi. Însă un refuz îi loveşte destul de tare în ego, pentru că ridică un semn de întrebare cu privire la ce au greşit de se aude un NU. Cu toate acestea, găseşte motive raţionale şi priveşte spre viitor, către următoarea experienţă.

Nativii Scorpion nu acceptă un refuz fără o luptă. Şi, da, când spun luptă, poate să fie la propriu, pentru că dacă un scorpion se deschide în faţa cuiva consideră că refuzul este act de trădare. Şi atunci va reacţiona direct proporţional cu sentimentele care îl încearcă, furie, abandon, dezamăgire. Deci, cu siguranţă veţi primi feedback din partea lor. Unul răsunător chiar.

Nu putem spune acelaşi lucru despre Săgetători. Pentru ei este doar un mic pas înapoi. De obicei nu se implică sentimental, aşa că vor trece uşor peste negaţii.

Practici şi răbdători, Capricornilor le place să investească în oameni. Aşa că refuzul reprezintă un şoc destul de puternic care se transformă în dezamăgire sau chiar furie. Nu durează mult, însă, este intensă perioada de tranziţie spre linişte.

Deşi se simt inconfortabil, Vărsătorii sunt refuzaţi destul de des. Dar cum nu se implică emoţional, nu contează prea mult. Însă, când iubesc cuvântul NU este cel mai dezamăgitor. Vor crede că au făcut o greşeală să aibă încredere că totul merge bine şi nu mai există cale de întoracere la inima unui Vărsător. Se vor resemna şi vor trece cu lejeritate la următoarea experienţă.

Peştii iau totul personal şi prea în serios uneori. Am putea spune că este devastator pentru un nativ aşa visător să realizeze că nu totul este basm şi în lumea reală există refuzuri. De obicei se închid în ei şi au nevoie de timp să proceseze informaţiile.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână. Reţineţi o parte din modul în care reacţionăm fiecare dintre noi şi, poate, îi vom scuti pe ceilalţi de o experienţă dureroasă. Să aveţi o duminică cât mai pozitivă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 25 aprilie 2021: Cum reacţionează zodiile când se lovesc de refuz