Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019. Se reaprinde o dragoste din trecut

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019. Un lucru e sigur, nu va fi o zi prea liniștită, cel puțin în dragoste. În timp ce unii ar putea reaprinde o veche relația amoroasă, alții se atașează de persoane cu intenții ascunse.

de Redactia Observator

la 23.11.2019, 08:30

Vezi și

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019. Un lucru e sigur, nu va fi o zi prea liniștită, cel puțin în dragoste.

În timp ce unii ar putea reaprinde o veche relația amoroasă, alții se atașează de persoane cu intenții ascunse.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Săgetător

Afacerile nu sunt de nasul Săgetătorilor, așa că ar face bine să stea departe de ideile de investiții. Fiind mai degrabă firi artistice, se pot orienta către hobby-uri, pasiuni cu care să își umple timpul.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Capricorn

Capricornii, fără să își dea seama, ajung să se apropie de o persoană căreia nu i-au dat prea mari șanse. Mare atenție, pentru că cineva care se da prietenul vostru vă poartă sambetele.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se pot gândi la schimbarea locului de muncă, sau a locuinței, pentru că simt neapărat nevoia de un mediu nou în viață lor.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Pești

Peștii pot avea parte de o întâmplare din care să concluzioneze că oricâți bani ar avea. nu pot cumpără nici prieteni și nici afecțiunea pe care își doresc atât de mult să o simtă.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Berbec

Berbecii sunt pe punctul de a lua decizii majore în plan sentimental. Și din punct de vedere financiar sunt favorizați, pentru că încep să culeagă roadele muncii de până acum.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Taur

Când e vorba de bani, puțini sunt mai descurcăreți decât Taurii. Acești nativi știu să exploateze orice oportunitate li se ivește. Comunicarea cu partenerul în schimb nu funcționează excelent astăzi.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea fi prinși între ciocan și nicovală. Sunt nevoiți să facă o alegere importantă, însă, orice ar alege, nu va fi chiar în avantajul lor.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Rac

Racii pot fi puși în față unor evenimente speciale, pentru care trebuie să se pregătească temeinic. Asta, bineînțeles, va implică și cheltuieli serioase.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Leu

Leii ar putea cheltui și ultimii bani pe niște cumpărături pentru casă. Noroc că sunt avantajați în plan financiar și vor umple rapid golul făcut în buget.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară sunt printre cei mai raționali oameni, așa că toată lumea se bazează pe sfaturile lor. Astăzi vor fi un adevărat umăr de sprijin pentru cei apropiați.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Balanță

O zi excelență pentru Balanțe, din toate punctele de vedere. Pot relua fie o relație amoroasă, fie legătură cu un prieten cu care nu au mai vorbit și nici în carieră nu stau rău deloc.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019 Scorpion

Spre deosebire de alții, Scorpionii sunt mai echilibrați în ce privește cheltuielile, chiar dacă au și ei o lista lungă a lucrurilor pe care și le doresc. În plan personal, trebuie să își stăpânească emoțiile de moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 23 noiembrie 2019. Se reaprinde o dragoste din trecut