Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 2 mai 2018. Bani mulţi şi cadouri scumpe, discuţii şi gelozii. O zodie încheie relaţia de iubire şi îşi schimbă destinul

Horoscop 1 mai 2018. Astăzi, Fecioarele obţin favoruri de la cine se aşteaptă mai puţin, iar Leii sunt pregătiţi de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.

Vezi și

Horoscop 1 mai 2018. Astăzi, Fecioarele obţin favoruri de la cine se aşteaptă mai puţin, iar Leii sunt pregătiţi de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.

Taurii încep ziua cu o bucurie. Primesc o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten.

Horoscop 2 mai 2018 Berbec

Se anunţă o zi plină de revelaţii pentru voi, nativi Berbec. Veţi lăsa trecutul în urmă, veţi dedica mai mult timp familiei şi vă veţi bucura de prezent!

Horoscop 2 mai 2018 Taur

Taurii încep ziua cu o bucurie. Primesc o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Aşadar acum îşi pot face planuri îndrăzneţe de viitor.

Horoscop 2 mai 2018 Gemeni

Tabloul zilei de azi se arată cu puţină muncă şi câştiguri substanţiale pentru Gemeni. Ca atare, sunt siguri că au făcut cea mai bună mutare şi nu îşi mai încap în piele de bucurie.

Horoscop 2 mai 2018 Rac

Indiferent de consecinţe, astăzi, dragi Raci, decideţi să puneţi în aplicare toate planurile pe care le-aţi amânat. Călăuziţi de propria intuiţie, porniţi într-o aventură profesională.

Horoscop 2 mai 2018 Leu

Liniştea interioară vă acaparează astăzi simţurile, nativi Leu, şi sunteţi pregătiţi de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.

Horoscop 2 mai 2018 Fecioară

Astăzi, e posibil ca Fecioarele să obţină favoruri de la cine se aşteaptă mai puţin şi să se bucure de reuşita unei situaţii împreună.

Horoscop 2 mai 2018 Balanţă

Dragi Balanţe, vreţi să ajungeţi departe, acolo unde prea puţine persoane au ajuns. Şi totul într-un timp record. Dar nu uitaţi, avansarea trebuie făcută pas cu pas, nicidecum dintr-o dată.

Horoscop 2 mai 2018 Scorpion

Scorpionilor, astăzi vă întâlniţi cu persoane care vă pot ajuta în afacerea pe care o gestionaţi în prezent şi o să dezbateţi întreaga zi chestiuni de natură juridică. Încărcaţi-vă cu multă răbdare.

Horoscop 2 mai 2018 Săgetător

Nativi Săgetători, este o zi perfectă pentru relaxare. Dacă vă gândeaţi de ceva timp la asta, acum este momentul potrivit. O schimbare de look, un masaj?Sună bine,nu?

Horoscop 2 mai 2018 Capricorn

Deşi Capricornii sunt cu capul în nori astăzi, reuşesc să funcţioneze optim. Mereu pricepuţi şi cu chef de viaţă, vor jongla cu uşurinţă la capitolul diversificare a lucrurilor.

Horoscop 2 mai 2018 Vărsător

Nativi Vărsători, se poate să fie rost de decizii importante în domeniul profesional şi să aveţi ceva emoţii. Nu vă complicaţi prea mult. Orice aţi hotărî acum, nu aveţi cum să daţi greş.

Horoscop 2 mai 2018 Peşti

O zi în care Peştii ar trebui să fie mai rezervaţi, pentru că e posibil să fie judecaţi aspru. O discuţie între patru ochi cu persoana iubită ar putea clarifica ceea ce îi frământă în această zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 2 mai 2018. Bani mulţi şi cadouri scumpe, discuţii şi gelozii. O zodie încheie relaţia de iubire şi îşi schimbă destinul