Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 27 mai 2018. Bani pentru lucruri noi şi evenimente favorabile

Horoscop 27 mai 2018. Nativii dint-ro zodie vor descoperi astăzi că bucuriile vin şi dacă nu ai bani, în vreme ce pentru Lei e posibil să apară un scandal cu un vecin.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 09:19

Horoscop 27 mai 2018. Nativii dint-ro zodie vor descoperi astăzi că bucuriile vin şi dacă nu ai bani, în vreme ce pentru Lei e posibil să apară un scandal cu un vecin.

Horoscop 27 mai 2018 Berbec

Berbecii au nevoie de motivaţie şi cum altfel decât cu ajutorul unui laptop nou, sau măcar un telefon nou. Însă nu ar fi cea mai bună investiţie pe care o pot face acum.

Vezi și

Horoscop 27 mai 2018 Taur

Bună dispoziţia e cuvântul zilei pentru Tauri. Vor avea parte doar de evenimente favorabile!

Horoscop 27 mai 2018 Gemeni

Gemenii stau foarte bine la teorie, însă practica le cam de furcă. Dacă ar fi ceva mai răbdători, ar avea mai mult de câştigat.

Horoscop 27 mai 2018 Rac

Racii vor fi partenerii ideali de dialog. Vor reuşi să comunice foarte bine cu cei din jur şi vor fi în măsură să dea sfaturi înţelepte.

Horoscop 27 mai 2018 Leu

Leii vor fi oamenii dreptăţii astăzi. Posibil să puna la punct un vecin care i-a supărat în ultima vreme. Important e să îşi pastreze calmul şi să nu sară calul!

Horoscop 27 mai 2018 Fecioară

Zi excelentă pentru nativii Fecioară. Vor avea o stare fizică de invidat, iar optimismul lor va fi la cote maxime!

Horoscop 27 mai 2018 Balanţă

Ar fi bine să le amintim Balanţelor că este weekend. Chiar dacă nu vor munci la propriu, ele vor fi cu gandul doar la serviciu.

Horoscop 27 mai 2018 Scorpion

Scorpionii posibil să întâlnească o persoană nouă, care îi va fascina! Totuşi e indicat să-şi ţină entuziasmul în frâu şi dacă sunt într-o relaţie să se ascundă şi în gaura de şarpe.

Horoscop 27 mai 2018 Săgetător

Săgetătorii ar putea fi  foarte sensibili. Un singur comentariu neobişnuit, i-ar putea face să aibă parte de o avalanşă de emoţii negative.

Horoscop 27 mai 2018 Capricorn

Şi Capricornii se vor aştepta ca ceilalţi să anticipeze dorinţele lor. E recomandat să fie mai înţelegători şi să lase furia deoparte.

Horoscop 27 mai 2018 Vărsător

Veşti foarte bune pentru Vărsători! Vor reuşi să-i lase fără cuvinte pe cei din jur, pentru că tot ce vor face, va fi ireproşabil.

Horoscop 27 mai 2018 Peşti

Peştii se vor focusa pe plăcerile simple, cum ar fi timpul petrecut alături de cei dragi! Astăzi posibil să realizeze că nu doar lucrurile costisitoare le pot aduce fericirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 27 mai 2018. Bani pentru lucruri noi şi evenimente favorabile