Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 28 mai 2018. Câştiguri peste noapte, surprize de la persoana iubită şi o veste uriaşă pentru toată familia

Horoscop 28 mai 2018. Se anunţă un început de săptămână perfect pentru unii nativi, care se vorb bucura de câştiguri peste noapte! Alţii vor avea parte de surprize din partea persoanei iubite sau de o veste uriaşă în familie.

de Redactia Observator

la 28.05.2018 , 07:44

Horoscop 28 mai 2018. Se anunţă un început de săptămână perfect pentru unii nativi, care se vor bucura de câştiguri peste noapte! Alţii vor avea parte de surprize din partea persoanei iubite sau de o veste uriaşă în familie.

Pentru Raci şi Lei este o perioadă bună să o ia de la zero, fiind favorabil zilei de azi un nou început, chit că vorbim de o schimbare majoră pe plan personal sau una la muncă, în ambele variante vor avea parte de satisfacţii pe măsură! 

Horoscop 27 mai 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii se vor implica într-un proiect care le va aduce câştiguri financiare substanţiale. Este mult de muncă, dar eforturile vor fi răsplătite.

Horoscop 27 mai 2018 Taur

Taurii simt nevoia să socializeze, să călătorească şi să cunoască oameni noi. Cel mai bine ar fi să nu mai stea pe gânduri şi să pună la cale o excursie.

Horoscop 27 mai 2018 Gemeni

Astăzi au loc multe activităţi care îi vor face pe Gemeni să strălucească şi să zâmbească încontinuu. 

Horoscop 27 mai 2018 Rac

Cu cât Racii au parte de mai multă activitate fizică cu atât consideră că încep să se simtă mai bine. Aşadar se gândesc serios să înceapă şi o dietă ca să se menţină în formă.

Horoscop 27 mai 2018 Leu

Dragi Lei este o zi bună pentru un început, un drum nou sau o afacere inedită. Este vorba despre ceva care nu vă caracterizează, dar tocmai acest lucru vă face să speraţi la ceva mai bun.

Horoscop 27 mai 2018 Fecioară

Fecioarele vor primi un sfat preţios şi ar fi bine să îl pună în practică rapid, pentru a nu pierde nişte bani.

Horoscop 27 mai 2018 Balanţă

Balanţele interacţionează cu oameni pe care îi consideră deosebiţi şi pe care au vrut de multă vreme să îi cunoască.

Horoscop 27 mai 2018 Scorpion

Relaţia sentimentală a Scorpionilor stagnează de o bună perioadă de timp. Au impresia că nu se îndreaptă către o direcţie bună, aşa că îşi vor provoca partenerul de viaţă la o discuţie serioasă.

Horoscop 27 mai 2018 Săgetător

Dragi Săgetători, cea mai bună strategie pentru această zi este să fiţi cu ochii în patru şi să nu treacă nici măcar o vrabie în zbor fără să o observaţi. Aceste mici detalii vor face diferenţa.

Horoscop 27 mai 2018 Capricorn

Pentru Capricorni nu se anunţă nimic interesant la locul de muncă, dar pentru acasă au pregătită o surpiză. Partenerul de viaţă pune la cale ceva unic. Aşadar va fi o seară perfectă.

Horoscop 27 mai 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, faceţi încă un pas către semnarea unor acte la care visaţi de multă vreme. Va fi o surpriză pentru familia voastră, pentru că aţi ţinut totul secret.

Horoscop 27 mai 2018 Peşti

Peştii au parte de mai multă acţiune decât în ultimele zile. Familia este responsabilă pentru aceste activităţi, dar nu se plâng, ba din contră. Îi încântă această idee.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 28 mai 2018. Câştiguri peste noapte, surprize de la persoana iubită şi o veste uriaşă pentru toată familia