Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 2 februarie 2019. Nativii Gemeni nu se pot abţine de la cheltuieli

Vărsătorii culeg roadele unui efort îndelungat. Se liniştesc în sfârşit apele şi pot respira uşuraţi, pentru că totul se va încheia foarte bine.

de Redactia Observator

la 02.02.2019, 11:31

Vezi și

Vărsătorii culeg roadele unui efort îndelungat. Se liniştesc în sfârşit apele şi pot respira uşuraţi, pentru că totul se va încheia foarte bine.

Nici răbdarea şi munca Peştilor nu rămân nerăsplătite. Astrele îi sfătuiesc totuşi pe acesti nativi să nu se culce pe o ureche doar pentru că au făcut un pas cu brio.

Zi cu perspective noi în cariera Berbecilor. O veste auzită în cercul lor de prieteni le poate schimba orizonturile.

Taurii pot fi în faţa unui nou început în carieră pe care şi l-au dorit foarte mult. Astrele sunt de partea lor, însă îi sfătuiesc să aibă grijă şi la odihnă.

Nativii Gemeni nu se pot abţine de la cheltuieli. Nu stau atât de bine cu banii şi, cu toate astea, pun ochii numai pe lucruri foarte scumpe.

Racii se tot gândesc să pună bazele unei idei ceva mai năstruşnice în carieră, însă se tem de reacţia celorlalţi. Sunt sfătuiţi să facă ceea ce le spune inima.

Leilor le iese, în sfârşit un lucru pentru care au depus mult suflet şi l-au aşteptat în delung. Ziua se încheie cu o reuşită.

Noroc la bani pentru nativii Fecioară. Le vin venturi noi dintr-o mulţime de direcţii, însă de ce au mai mulţi bani, de ce cheltuie tot mai mult.

Balanţele se împotmolesc într-un punct întrun proiect mai dificil şi sunt tentaţi să renunţe, nu simt că mai pot continua.

Şi Scorpionii stau foarte bani astăzi în plan financiar. O primă la locul de muncă sau o sumă de bani dintr-o colaborare le umple buzunarele.

Săgetătorii câştigă în carieră ce pierd în dragoste. Se implică în tot mai multe proiecte, iar asta e foarte bine, pentru că aceşti nativi urăsc rutina.

Capricornii parcă s-au cam plictisit de ceea ce fac în acest moment şi se gândesc tot mai serios să facă o mutare la locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 2 februarie 2019. Nativii Gemeni nu se pot abţine de la cheltuieli