Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei de 1 decembrie. O zi cu decizii și cu vești bune pentru unele zodii

Horoscopul dragostei, 1 decembrie 2018. Se anunță o zi cu decizii importante în plan sentimental, dar și cu vești bune pentru unele zodii, mai ales în cursul serii.

de Redactia Observator

la 01.12.2018 , 09:07

Horoscopul dragostei, 1 decembrie 2018. Se anunță o zi cu decizii importante în plan sentimental, dar și cu vești bune pentru unele zodii, mai ales în cursul serii.

Iată previziunile astrologice în dragoste pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Vezi și

Berbecii vor fi răsfăţaţi de către persoana iubită. Vor primi un cadou şi vor petrece o seară de vis împreună.  

Horoscop Taur

Taurii se pregătesc de un moment special, o reuniune de familie mai exact, unde se vor lua decizii, se fac anunţuri, dar se vor schimba şi nişte lucruri în viaţa lor.

Horoscop Gemeni

În cazul în care nu plecaţi pe nicăieri, dragi Gemeni, cine ştie poate le pregătiţi nişte delicatese, fie şi de post unor apropiaţi acum de ziua României.

Horoscop Rac

Racii îi vor întâmpina cu tot dragul pe cei apropiaţi care le vor trece astăzi pragul. Şi cine ştie, poate au şi un motiv special, în afara sărbătorii de care ne bucurăm cu toţii.

Horoscop Leu

Dragi Lei se pare că o să vă răsfeţe cu un cadou persoana iubită şi-o să aveţi o seară de vis împreună cu emoţii de tot felul.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt puse pe distracţie astăzi. Vor da la o parte activităţile casnice şi vor căuta tot felul de modalităţi de-a se simţi bine.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei Balanţă  preferă să-şi petreacă timpul mai mult singuri decât în compania familiei. Aleg să citească o carte sau să lucreze la proiecte personale.

Horoscop Scorpion

Iar pentru Scorpioni astrele anunţă că astăzi este posibil să le iasă în cale cineva care o să le fie alături tot restul vieţii. 

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se gândesc la o ieşire în doi, la o cină romantică, unde îşi vor face planuri de sărbatori sau chiar de afaceri. 

Horoscop  Capricorn

Capricornii vor primi o invitaţie în alt oraş sau la munte, dacă tot este weekend şi o să fie o mini vacanţă de care se vor bucura şi cei din jurul lor. 

Horoscop Vărsător

E posibil ca Vărsătorii să stea astăzi acasă cu familia. Şi cine ştie poate îşi vor invita  prietenii la o cafea, o prajitură sau poate vor găti şi ceva bun. 

Horoscop Pești

Dacă pentru Peşti nu se anunţă musafiri astăzi, poate vor ieşi la o degustare de produse tradiţionale pe care le vor întâlni la tot pasul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei de 1 decembrie. O zi cu decizii și cu vești bune pentru unele zodii