Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 19 noiembrie 2018. Săgeţile lui Cupidon fac victime, noi iubiri la orizont

Horoscopul dragostei, 19 noiembrie 2018. Cupidon îşi face de lucru chiar de la începutul săptămânii, iar unii nativi ai zodiacului sunt loviţi de săgeţile sale şi le poate pica cu tronc o persoană foarte atrăgătoare.

Horoscopul dragostei, 19 noiembrie 2018. Cupidon îşi face de lucru chiar de la începutul săptămânii, iar unii nativi ai zodiacului sunt loviţi de săgeţile sale şi le poate pica cu tronc o persoană foarte atrăgătoare.

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte, la capitolul dragoste:

Horoscop Berbec

Vezi și

BERBECII au astazi motiv de sarbatoare! Primesc o veste foarte buna si vor celebra momentul alaturi de persoana iubita si de prieteni.

Pe acelaşi subiect

Horoscop Taur

TAURII se chinuie sa ii faca pe plac partenerului, iar asta ii poate obosi. E adevarat ca flacara trebuie mentinuta, dar, li se recomanda sa aiba grija sa nu fie doar ei cei care isi doresc asta. 

Horoscop Gemeni

O persoana cu care au tot flirtat in ultima vreme le da semnale GEMENILOR ca... e timpul pentru ceva mai mult, iar astrele prevad un inceput foarte... promitator.

Horoscop Rac

RACII trebuie sa accepte ca rezolvarea unor probleme in relatia cu persoana iubita nu tine doar de ei. E posibil sa apara niste obstacole peste care greu vor trece.

Horoscop Leu

LEII traiesc momente de... spiritualitate. Se gandesc la ceea ce au, la ceea ce fac si simt nevoia sa multumeasca unei persoane dragi pentru punctul in care au ajuns.

Horoscop Fecioara

Nativii FECIOARA sunt  cam... capriciosi astazi. Vor cu tot pretul sa se impuna in fata partenerului si nu accepta nici in ruptul capului ca ar putea gresi undeva.

Horoscop Balanta

O zi plina de energie pozitiva si mult zambet pentru BALANTE. Isi fac ceva planuri de calatorie in curand, iar asta ii va tine ca pe jar.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII isi dedica toata ziua unei persoane din familie. Cineva drag isi pune toata increderea in ajutorul lor si nu vor sa dezamageasca.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII cauta sa implice in cateva activitati noi alaturi de persoana iubita, pentru ca vor sa alunge monotonia din relatia lor. Se pot inscrie impreuna chiar la un curs de dans sau de teatru.

Horoscop Capricorn

O persoana nou aparuta, foarte atragatoare le cam da linistea peste cap CAPRICORNILOR. Se poate naste o poveste cu scantei, chiar daca nu erau pregatiti pentru asta acum.

Horoscop Vărsător

Un cadou sau o invitatie intr-o calatorie in afara tarii le-ar putea insenina nu numai ziua, ci intreaga saptamana VARSATORILOR. Vor primi propunerea cu inima deschisa, pentru ca aveau mare nevoie de asta.

Horoscop Peşti

PESTII aleg sa se ocupe mai mult de ei insisi. O data la ceva timp e bine sa dea dovada de putin egoism si sa se puna pe primul loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 19 noiembrie 2018. Săgeţile lui Cupidon fac victime, noi iubiri la orizont