Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cuceritoare. Care este arma lor secretă de seducţie

Aceste trei zodii sunt extrem de seducătoare şi ştiu să atragă atenţia persoanei iubite, în doar câteva clipe. Au un talent nativ în a se face remarcate şi, deseori, devin un model pentru persoanele care doresc să aibă mai multă încredere în sine. 

Zodiac prezentat de Observator
Aceste zodii ştiu cum săs e facă remarcate - Unsplash

Aceste trei zodii sunt extrem de seducătoare şi ştiu să atragă atenţia persoanei iubite, în doar câteva clipe. Au un talent nativ în a se face remarcate şi, deseori, devin un model pentru persoanele care doresc să aibă mai multă încredere în sine. 

Atuurile lor principale sunt umorul, vestimentaţia, atitudinea şi apelează deseori la schimburi de priviri pentru a-şi seduce partenerul/a. 

Gemeni

Articolul continuă după reclamă

Nativii Gemeni ştiu cum să seducă o persoană de care sunt vizibil atraşi. Atuurile lor sunt sociabilitatea, umorul şi buna dispoziţie, pe care le folosesc cu fiecare ocazie şi rareori dau greş. Ştiu să te descoasă şi doar câteva priviri îţi descoperă fiecare secret vulnerabil, pe care îl transformă în arma perfectă pentru a te îndrăgosti iremediabil. Zâmbetul lor hipnotizant şi atitudinea dezinhibată îţi vor crea mereu senzaţia că sunt nişte trofee, nişte piese de artă, pe care, dacă ai ocazia să le atingi, ai câştigat categoric premiul cel mare. Dacă au un defect, îl vor recunoaşte imediat şi îl vor transforma deopotrivă într-un atuu, într-o notă reprezentativă deloc deranjantă pentru cei din jur. Efectiv nu poți rezista în preajma persoanelor aflate sub acest semn zodiacal. Sunt o gură de aer proaspăt şi oricine îşi doreşte compania lor

Fecioară

Felul în care se îmbracă este foarte important pentru Fecioare. Nu ar ieşi nici să ducă gunoiul, dacă părul nu ar fi perfect aranjat şi încălţările curate. Imaginea este foarte importantă, motiv pentru care, dacă au de gând să iasă în oraş cu gândul de a atrage toate privirile, categoric îşi vor pregăti în avans acea ţinută seducătoare, şarmantă şi... aducătoare de „necazuri”. La o primă întâlnire se vor asigura că întruchipează perfecţiunea. Se folosesc de priviri; fie că ridică dintr-o sprânceană sau că zâmbesc uşor în colţul gurii, lasă impresia unei timidităţi cuceritoare, în faţa căreia nimeni, dar nimeni, nu poate rezista.

Săgetător

Inteligenţa este arma secretă a Săgetătorilor. Preferă discuţiile lungi pe teme diverse şi te cuceresc din primele minute în care îţi demonstrează că nu doar frumuseţea este atuul lor ci şi capacitatea de a străbate un întreg univers de cunoştinţe, la o simplă cină. Nu te plictisesc niciodată şi nici nu se comportă ca şi când ar fi o enciclopedie umană, ci din contră, felul în care aduc în discuţie diferite teme de abordare este pur şi simplu remarcabil. O altă armă secretă pe care o au Săgetătorii este mersul. Da, aţi auzit bine. Uneori poţi avea senzaţia că păşesc pe un covor roşu, imaginar, ori efectiv pe un podium de modă. Senzualitatea de care dau dovadă în astfel de momente este hipnotizantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii cuceritoare. Care este arma lor secretă de seducţie