Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 28 octombrie 2018. O zi reușită pentru mai multe zodii

Horoscopul dragostei pentru duminică, 28 octombrie 2018. Se anunță o zi reușită pentru mai multe zodii, în plan sentimental.

Horoscopul dragostei pentru duminică, 28 octombrie 2018. Se anunță o zi reușită pentru mai multe zodii, în plan sentimental.

Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Berbec

Vezi și

BERBECII au ceva probleme cu partenerul de viata, asta din cauza ca sunt foarte incapatanati si nu vor sa asculte si sfaturile altcuiva.

Taur

Preocuparea excesiva de astăzi a TAURILOR pentru bani le poate aduce mici dicutii cu persoana iubita. Dacă acorda putin mai multa atentie si vietii sentimentale, ziua se poate incheia perfect.

Gemeni

GEMENII se simt cuprinsi de un sentiment de. singurătate. Chiar daca au partenerul de viata de partea lor, par ca nu isi mai gasesc locul in poveste.

Rac

O zi foarte buna pentru RACI in viata de cuplu. E foarte posibila o calatorie in doi sau o cina romantica in jurul serii, atmosfera perfecta de a incheia saptamana.

Leu

LEII pot pleca intr-o excursie, posibil sa se intoarca in locurile in care au copilarit. O revedere cu cei dragi le poate aduce o stare de bine de care aveau mare nevoie.

Fecioară

Nativii FECIOARA au ceva. dubii in privinta partenerului de viata. Il suspecteaza de ceva si pun la cale un plan pentru a afla ce li se ascunde.

Balanță

BALANTELE lasa emotiile si retinerile deoparte si ii fac o marturisire persoanei iubite. E ceva pentru care s-au pregatit in ultimele zile si au asteptat momentul potrivit.

Scorpion

SCORPIONII primesc o veste buna dis de dimineata. Partenerul ii rasfata astazi, e posibil chiar sa le ofere un cadou pe care si l-au dorit.

Săgetător

SAGETATORII sunt o bomba cu ceas in relatia cu partenerul. Impulsivi, abia asteapta un mic gest nefiresc din partea acestuia, ca sa-i spuna niste lucruri pe care le-au tinut pentru ei pana acum.

Capricorn

Bat clopote de nunta pentru CAPRICORNI. Fie ca vorbim de nativii care traiesc deja o poveste de dragoste sau de cei singuri, cert e ca astrele le pot rezerva o sansa unica astazi.

Vărsător

In sfarsit o zi de care VARSATORII se pot bucura din plin de clipe in doi. Refuza invitatiile in oras cu prietenii si aleg sa isi petreaca ziua in compania persoanei iubite.

Pești

PESTII traiesc o dilema in plan sentimental. Simt ca vor sa se intoarca intr-o poveste de dragoste mai veche, insa nu stiu daca acea persoana mai are sentimente pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 28 octombrie 2018. O zi reușită pentru mai multe zodii