Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2018. O zi cu întâlniri plăcute

Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2018. Se anunță o zi cu întâlniri reușite pentru mai multe zodii, care vor avea parte de o companie plăcută.

Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2018. Se anunță o zi cu întâlniri reușite pentru mai multe zodii, care vor avea parte de o companie plăcută.

Iată previziunile astrologice în plan sentimental pentru toate zodiile.

Berbec

Vezi și

Berbecii îşi vor da întâlnire cu prietenii, poate vor desfăşura o activitate de timp liber şi vor petrece mare parte din timp împreună.

Taur

Taurii s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Gemeni

O zi de Duminică perfectă se anunţă pentru Gemeni. Astăzi familia va fi în centrul atenţiei lor. Se vor întâlni cu cei dragi, poate vor organiza o mică petrecere unde vor fi înconjuraţi de oamenii pe care îi iubesc.

Rac

Şi Racii se vor simti extraordinar astăzi în compania prietenilor. Fie că vor ieşi în oraş, fie că vor petrece o seară liniştită, compania lor este tot ce aveau nevoie.

Leu

Leii se vor lăsa ghidaţi de sentimente astăzi. Pun suflet în toate activităţile şi parcă toate le ies mai bine cu puţină dragoste.

Fecioară

Şi Fecioarele îţi vor dedica ziua de duminica lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

Balanță

Iar nativii zodiei Balanţă se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză. Vor primiti un cadou la care au visat de multă vreme.

Scorpion

Scorpionii trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

Săgetător

Săgetătorii nu prea au chef de petrecere şi aglomeraţie, ci preferă compania partenerului de viaţă, a prietenilor apropiaţi sau a rudelor.

Capricorn

Pentru Capricorni, finalul acestei săptămâni este tumultuos în relaţiile emoţionale. Posibil să apară discuţii aprinse. Indicar ar fi să fie mai prudenţi şi să evite concluziile pripite!

Vărsător

Vărsătorii sunt puşi pe fapte mari astăzi. Vor să pună la punct un vecin sau o rudă mai îndepărtată care i-a supărat în ultima vreme.

Pești

Nativii zodiei Peşti sunt binedispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2018. O zi cu întâlniri plăcute