Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 9 decembrie 2018. Vești importante și gesturi emoționante pentru unele zodii

Horoscopul dragostei, 9 decembrie 2018. Astăzi, unele zodii vor primi vești importante în plan sentimental.Un gest emoționant poate face diferența!

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 09:51

Horoscopul dragostei, 9 decembrie 2018. Astăzi, unele zodii vor primi vești importante în plan sentimental.Un gest emoționant poate face diferența!

Iată previziunile zilei pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Vezi și

BERBECII pot primi o veste mai putin placuta despre cineva din familie. E important sa aiba alături persoane care sa ii ajute sa treaca peste suparari.

Horoscop Taur

TAURII pot afla un secret despre partenerul de viata, e vorba de un lucru care va aduce multe explicatii despre comportamentul din ultima vreme al persoanei iubite.

Horoscop Gemeni

GEMENII ies invingatori intr-o disputa cu cei dragi. Au vorbele si argumentele la ei, asa ca nicio discutie aprinsa nu le va putea pune capac.

Horoscop Rac

RACII ar putea fi cuprinsi de. un sentiment de singuratate, de tristete. Asteapta incontinuu confirmari in ce priveste loialitatea celor din jur, iar asta ii poate demoraliza.

Horoscop Leu

LEII intra in atmosfera de sarbatoare. Petrec o zi in familie sau printre prieteni, inconjurati de multa voie buna. Este de asemenea, o zi perfecta pentru cadouri.

Horoscop Fecioară

FECIOARELE stau astazi cu sufletul la gura. Asteapta o veste importanta de la cineva drag, e posibil sa fie vorba de aparitia unui copil.

Horoscop Balanță

Zi cu capul in nori si cu fluturi in stomac pentru BALANTE. O persoana de sex opus le-a captat toata atentia si parca nu mai exista nimic in afara de ea.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII fac un gest emotionant pentru persoana iubita. Daca relatia voastra trecea printr-un impas, astazi este ziua perfecta pentru a redresa lucrurile.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII trebuie sa invete ca nu totul iese asa cum si-ar dori ei si ca, daca nu pot schimba un lucru, ar face mai bine sa il accepte.

Horoscop Capricorn

CAPRICORNII pun piciorul in prag si deschid o discutie mai serioasa cu persoana iubita, pentru a afla incotro se indreapta relatia lor. Cu astrele de partea lor, pot avea o surpriza extrem de frumoasa.

Horoscop Vărsător

VARSATORII pot petrece ziua intr-o companie foarte placuta. Le merge ca pe roate in plan personal si au o zi plina de activitati, perfecte inaintea unei noi saptamani.

Horoscop Pești

Prezenta PESTILOR la un eveniment, o petrecere poate da nastere unor gelozii. Au o dispozitie foarte buna, stralucesc iar asta poate inhiba niste persoane din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 9 decembrie 2018. Vești importante și gesturi emoționante pentru unele zodii