Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 9 februarie 2019. Admiratori secreţi şi o iubire la prima vedere

Horoscop dragoste 9 februarie 2019. Ziua de sâmbătă vine cu momente romantice în doi, dar şi cu admiratori secreţi. Cupidon trimite săgeţi, iar unii nativi vor fi pur şi simplu fermecaţi de o nouă persoană care le va ieşi în cale.

Vezi și

Horoscop dragoste 9 februarie 2019. Ziua de sâmbătă vine cu momente romantice în doi, dar şi cu admiratori secreţi. Cupidon trimite săgeţi, iar unii nativi vor fi pur şi simplu fermecaţi de o nouă persoană care le va ieşi în cale.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Berbec

Berbecii au nevoie de putin timp doar pentru ei.  Au muncit mult in ultima perioada, iar acum este cazul sa isi incarce bateriile.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Taur

Dragi Tauri! Sa stiti ca v-ar prinde bine o mica escapade. Fie ca este vorba despre o plimbare in parc, fie ca alegeti sa evadati intr-o statiune pentru cateva ore , doar  asa veti reusi sa scapati de stres si probleme.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Gemeni

Gemenii reuşesc să se organizeze foarte bine. Datorită acestui lucru, pot petrece o seară romantică alături de persoana iubita.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Rac

Se pare ca Racii sunt hotarati sa faca anumite schimbari in camin, dar nu sunt siguri daca partenerul de viata va fi de acord. Totusi Ar fi bine sa tina cont si de parerile celorlalti.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Leu

In viata nativilor Leu reapare o cunostinta veche si draga. Asa ca se anunta clipe placute si povesti cu iz de nostalgie.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele se vor implica in activitati care le vor face sa straluceasca si sa zambeasca in continuu. Sunt foarte fericite si vor capta atentia tuturor.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Balanţă

Balantele vor trece astazi prin toate starile posibile. Vor fi fericite, dar vor avea si momente in care vor sa renunte la tot. Totusi… Rabdarea este cheia.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii trebuie sa-si stabileasca foarte clar prioritatile deoarece vor avea o zi plina, iar din punct de vedere sentimental, Cupidon ii va pune fata in fata cu o persoana care ii va fermeca din prima clipa.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Săgetător

Sagetatorii simt nevoia de cateva clipe de liniste si de relaxare alaturi de persoana iubita. Asa ca ziua sta sub semnul iubirii.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Capricorn

Capricornii s-ar putea sa aiba o mica neintelegere cu partenerul de viata. Important este sa mai lase de la ei in unele situatii.

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Vărsător

Varsatorii sunt intr-o dispozitie de zile mari! Sunt urmariti cu atentie, si vor fi sorbiti din priviri de catre admiratori secreţi

Horoscop dragoste 9 februarie 2019 Peşti

Pestii au de facut cateva alegeri si trebuie sa fie foarte atenti! Este vorba despre ceva ce tine de viata persoana si care ii va influenta in lunile urmatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 9 februarie 2019. Admiratori secreţi şi o iubire la prima vedere