Antena Meniu Search
x

Horoscopul Îndrăgostiţilor: Ce zodii îşi vor întâlni perechea în această perioadă. Cupidon a pregătit săgeţile

Horoscopul Îndrăgostiţilor. Astrologii l-au consultat pe Cupidon şi au aflat cine sunt norocoşii lunii februarie. Patru zodii au parte de mare noroc în dragoste: fie îşi găsesc sufletul pereche, fie relaţia deja existentă avansează spre un pas important. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.02.2023, 14:45

Horoscopul Îndrăgostiţilor: Ce zodii îşi vor întâlni perechea în această perioadă - Shutterstock

Gemeni 

Luna februarie aduce celor născuţi în zodia Gemeni multe bucurii în plan sentimental. Dragostea pluteşte în aer, acum mai mul ca niciodată. Dacă sunteţi singuri, este o perioadă perfectă pentru a îmbrăţişa iubirea în toate formele ei. Ieşiţi mai mult şi bucuraţi-vă de oameni şi mediul înconjurător. Într-un moment complet neaşteptat s-ar putea să vă "observaţi" destinul. Iar dragostea...ar putea fi la prima vedere. Dacă aveţi în schimb o relaţie stabilă, să nu vă mire dacă partenerul vă va surprinde cu o veste nemaipomenită despre...voi. Surpriza va fi una binemeritată. Cine ştie...Se aud oare clopote de nuntă? 

Inspiră-te şi vezi care sunt Cele mai romantice şi amuzante citate de Valentine's Day pentru persoana iubită

Leu 

Pe acelaşi subiect

Nativii Leu se bucură de viaţă mai mult ca oricând, iar luna februarie le va aduce beneficii nebănuite în acest sens. Profitaţi de fiecare clipă petrecută în compania celor dragi, iar dacă-l întâlniţi pe Cupidon în drumul vostru, nu-l ocoliţi. Săgeata lui ar putea da startul celei mai frumoase poveşti de dragoste pe care o veţi trăi. Dacă aveţi deja un partener, vă puteţi gândi deja la o vacanţă. Sunt şanse mari ca iubitul/iubita să vă surprindă cu o escapadă într-un loc romantic, de neuitat. Bucuriile se ţin lanţ pentru voi, mai ales acum. Veţi petrece un Valentine's Day ca în filme. 

Vărsător 

Iubirea vă înconjoară din toate direcţiile, dragă Vărsători. Luna februarie vă va reaminti încă o dată că cei dragi se gândesc la voi, ceea ce va creşte stima voastră de sine. Veţi învăţa să vă iubiţi în primul rând pe voi, lucru care va aduce cu sine o împlinire sufletească. Valentine's Day nu trece însă fără o surpriză de neuitat din partea unei persoane speciale. S-ar putea să ajungeţi fără să ştiţi într-un cadru de vis, de un romantism aparte. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie? Nu este exclus. Nu trebuie să aveţi emoţii, va fi cu siguranţă un moment pe care îl veţi ţine minte toată viaţa. Nici cei singuri nu sunt ocoliţi de Cupidon. V-aţi putea întâlni sufletul pereche oriunde, oricând. Ţineţi ochii larg deschişi. 

Fecioară 

Fecioarele se pot pregăti pentru cel mai important moment din viaţa lor. Luna iubirii vine odată cu conştientizarea că dragostea eternă este fix în faţa lor. Nu mai staţi pe gânduri, nu vă mai faceţi 1001 de ipoteze, lăsaţi analiza deoparte şi ascultaţi-vă bătăile inimii. Veţi descoperi răspunsul pentru toate întrebările voastre. Veţi înţelege că sunteţi pregătiţi pentru pasul cel mare şi pentru a deschide uşa viitorului alături de sufletul vostru pereche. Dorinţa de a vă forma o familie este dinc e în ce mai puternică acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul Îndrăgostiţilor: Ce zodii îşi vor întâlni perechea în această perioadă. Cupidon a pregătit săgeţile