Antena Meniu Search
x

Horoscopul iubirii. Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019

În acest an, numeroşi nativi îşi vor găsi sufletul pereche şi îşi vor lega destinele pentru totdeauna. Fie că decizia vine după o relaţie de lungă durată sau este complet spontană, trei zodii se vor lăsa purtate de valul iubirii şi vor spune "Da" cu încredere. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.04.2019, 16:31

Zodiac prezentat de Observator
Zodiile care se căsătoresc în acest an - Unsplash

În acest an, numeroşi nativi îşi vor găsi sufletul pereche şi îşi vor lega destinele pentru totdeauna. Fie că decizia vine după o relaţie de lungă durată sau este complet spontană, trei zodii se vor lăsa purtate de valul iubirii şi vor spune "Da" cu încredere. 

Este o perioadă bună pentru regăsire, pentru înţelegerea conceptului de fericire şi pentru începerea unui nou capitol în viaţă. 

Taur 

Nativii Taur sunt pregătiţi să facă pasul cel mare şi s-au gândit serios la acel moment. Este o perioadă foarte bună pentru a prinde curaj şi a-i spune partenerei/partenerului de cuplu ce intenţii aveţi pentru a fi totuşi siguri că iubirea vă este înapoiată în egală măsură. Cereţi sfatul prietenilor şi al familiei în cazul în care doriţi să creaţi o surpriză colosală care să impresioneze persoana dragă. Nu veţi da greş. Astrologii prevăd multe bucurii pentru voi în acest an. 

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înţeleagă faptul că dragostea nu trebuie planificată, nu trebuie gândită în detaliu. Bucuraţi-vă de toate lucrurile bune care apar în viaţa voastră şi nu cereţi socoteală pentru ele. Dacă vă sperie gândul că cineva vă poate iubi până la infinit, ei bine, e normal. Uneori schimbările din viaţă ne pot înfricoşa atunci când nu ştim cum să reacţionăm. Este însă indicat să aveţi mai multă încredere şi să apreciaţi persoanele care ar face orice pentru voi. În 2019 cu siguranţă veţi spune "Da". 

Scorpion

Scorpionii şi-ar dori burlăcia întreaga viaţă, dar o anumită persoană le pune capac în acest an. S-ar putea ca totul să meargă la viteză maximă şi să nu realizaţi nici voi ce se întâmplă exact. Lăsaţi-vă însă purtaţi de val şi nu vă fie teamă, nu ascultaţi de cei care stau să judece şi poate să vă spună "e prea devreme". Doar voi ştiţi când e prea devreme ori mult prea târziu. Dacă simţiţi că v-aţi întâlnit sufletul pereche, ei bine, atunci viaţa voastră este de acum completă. Faceţi pasul cel mare!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul iubirii. Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019