Antena Meniu Search
x

Foto Horoscopul zilei 1 aprilie 2021. Decizii în dragoste și carieră

Horoscopul zilei 1 aprilie 2021. Începem luna cu multă energie din partea Soarelui, care este în Berbec, dar şi a sextilului dintre Venus şi Nodul nord, care ne ajută la capitolul parteneriate. Şi nu, nu este o glumă de 1 aprilie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.04.2021, 14:46

Vezi și
  • sursa: astrolog Alexandra Coman

Berbecii sunt avantajaţi în afaceri şi în asocieri, mai ales dacă includ discuţii ample. Comunicarea este punctul forte, pentru că veţi reuşi să convingeţi pe oricine.

Zona achiziţiilor este susţinută când vorbim de Tauri. Axaţi-vă pe job şi pe proiectele care implică străinătatea. Dacă aşteptaţi un răspuns, îl veţi primi curând.

Gemenii trebuie să fie atenţi la posibilele conflicte care vor apărea în raport cu o femeie sau cu şefii. Calmul şi răbdarea sunt aliaţii voştri, dacă nu vreţi să degenereze situaţia.

Dacă nativii Rac au de susţinut un examen, astăzi îl vor trece cu brio. Dar şi în activităţle de peste hotare, vă merge excelent.

Pe acelaşi subiect

Leii discută chestiuni importante privind o achiziţie, o vânzare sau un parteneriat. În special colaborările includ persoane importante care vă aduc beneficii în viitor.

Fecioarele vor avea o zi uşor confuză. Recomandarea astrelor este să nu începeţi proiecte noi, pentru riscaţi să le stricaţi neintenţional de la început.

Intuiţia Balanțelor este la cote înalte, motiv pentru care veţi scăpa uşor dacă cineva înceracă să vă saboteze. Cel mai probabil, o femeie de la serviciu.

Este o foarte bună pentru Scorpionii să semneze acte, hârtii sau documente care implică o asociere. Nu uitaţi să vă concentraţi şi pe nevoile voastre.

Săgetătorii îşi vor rezolva blocajele financiare. Fie primiţi bani, fie începeţi un proiect care implică venituri consistente.

Nativii Capricorn trebuie să dea dovadă de flexibilitate în conversaţiile pe care le poartă azi. Chiar dacă aveţi dreptate, iar interlocutorii nu, admiraia lor o veţi câştiga dacă daţi dovadă de înţelegere.

Colegii au nevoie de atenţia Vărsătorilor în diverse probleme sau activităţi. Încercaţi să îi ajutaţi cât de mult puteţi.

Iar Peștii au de luat decizii privind cariera şi destinul lor. Mai mult de atât, puteţi începe o relaţie de dragoste exact aşa cum o visaţi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 1 aprilie 2021. Decizii în dragoste și carieră