Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 1 februarie 2021. Mare atenție la conflicte, pot izbucni foarte ușor

Horoscopul zilei 1 februarie 2021. Mercur a intrat în retrogradare de câteva zile, aşa că până pe 19 februarie trebuie să fim atenţi mai ales la capitolul comunicare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.02.2021, 07:54

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Racii, sfătuiți să fie cu ochii în patru
  • Vești bune pentru cei din zodia Săgetător

Berbecii trebuie să înţeleagă că există limite chiar şi pentru ei. Aveţi tendinţa faceţi prea multe lucruri deodată şi vă pierdeţi în detalii. Faceţi o listă cu priorităţi.

Nativii Taur sunt susţinuţi pe zona organozatorică, aşa că pot lua decizii importante legate de viaţa lor. Atât personal, cât şi profesional.

Gemenii se axează pe muncă, dar este posibil ca şefii să nu vă împărtăşească viziunea. În plus, nu este o zi bună să semnaţi contracte sau să luaţi decizii majore.

Racii trebuie să fie atenţi la conflicte, pentru pot izbucni foarte uşor. În special în relaţiile de iubire, vor exista probleme şi azi, dar şi mâine.

Deşi intenţia Leilor este să fie diplomaţi atunci când vor să afle ceva, totul se întâmplă exact pe dos. Vă puteţi da de gol foarte uşor, aşa că nu fiţi foarte curioşi azi.

Încăpăţânarea, în cazul Fecioarelor, este un lucru bun doar dacă o folosesc în atingerea obiectivelor. Altfel, riscaţi să îi stresaţi pe cei din jur şi să nu obţineţi cooperarea lor.

Balanțele au idei de afaceri foarte bune. Puteţi pune la punct o strategie sau un plan, dar încă nu este momentul să le puneţi în aplicare.

Scorpionii sunt înconjuraţi de conflicte şi de ceartă. Deşi este o agitaţie mare în jurul vostru, încercaţi să vă temperaţi reacţiile.

Săgetătorii, în schimb, vor primi veşti bune de peste hotare. Pot fi legate de un prieten, o asociere sau chiar o relaţie de iubire.

Nativii Capricorn cheltuie foarte mulţi bani, fără să îşi dea seama. Pot apărea şi costuri neprevăzute pe care nu aveţi cum să le evitaţi.

Intuiţia nu prea îi ajută pe Vărsători, aşa că orice ar decizii ar avea de luat, ar fi bine să se bazeze pe logică şi pe raţiune.

Iar pentru Pești este o zi bună să ia decizii legate de sănătatea lor, să îşi facă un control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 1 februarie 2021. Mare atenție la conflicte, pot izbucni foarte ușor