Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 1 martie 2020. Norocul lovește din plin

Horoscopul zilei 1 martie 2020. Primăvara, cel puţin astral, vine cu veşti bune în plan sentimental, dar nici planul finaciar nu se lasă mai prejos. Prima zi din lună le influenţează pe toate celelalte aşa că fiţi cât mai fericiţi astăzi, iar restul zilelor nu vor fi o problemă. 

de Redactia Observator

la 01.03.2020, 10:50

Vezi și

Horoscopul zilei 1 martie 2020. Primăvara, cel puţin astral, vine cu veşti bune în plan sentimental, dar nici planul finaciar nu se lasă mai prejos.

Prima zi din lună le influenţează pe toate celelalte aşa că fiţi cât mai fericiţi astăzi, iar restul zilelor nu vor fi o problemă. 

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Pești

PEŞTII ar trebui să îşi dedice timpul liber celor dragi, mai ales, că stelele prevăd un eveniment fericit în familie. Fie că sunteţi implicat în mod direct sau nu, daţi-vă tot interesul să iasă perfect.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Berbec 

Nativii BERBEC ar trebui să îşi folosească şarmul ca să obţină ce îşi doresc. Valorificaţi-vă calităţile care vă fac unici şi nu mergeţi pe premiza că sunteţi dispensabili.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Taur

În viaţa TAURILOR dragostea s-a lasat puţin aşteptată, însă, azi musai trebuie să vă îndrăgostiţi. Astrele vă susţin în toate demersurile care implică fluturi în stomac.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Gemeni

Şi GEMENII sunt avantajaţi, însă, la capitolul comunicare. Puteţi întâlni persoane care vă vor schimba viaţa în sens pozitiv, dar nu neapărat pe plan amoros.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Rac

RACII care sunt refuzaţi sau cărora li se amână o întâlnire nu ar trebui să reacţioneze impulsiv. Întrebaţi-vă dacă nu cumva această modificare este în avantajul vostru, de fapt.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Leu

Pentru LEI nu sunt recomandate investiţiile aşa că trebuie să rezistaţi ispitelor financiare. Focusaţi-vă mai degrabă pe familie şi plănuiţi activităţi care nu implică cheltuieli.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Fecioară

FECIOARELE ar trebui să fie atente la detalii şi mai ales la ce spun oamenii din jur. Aţi putea primi un sfat sau un îndemn care vă va schimba perspectiva asupra unui lucru pe care nu ştiaţi cum să-l abordaţi.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Balanță

Nativii BALANŢĂ trebuie şi ei să fie atenţi la vorbe, însă, la cele pe care chiar ei le rostesc. Aţi putea răni o persoană draga şi nu ar fi recoamndat să începeţi luna cu un conflict.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Scorpion

Şi SCORPIONII ar putea spune lucuri pe care să le regrete mai târziu. Aşa că încercaţi să lăsaţi înţepăturile caracteristice la o parte şi vă concentraţi pe planificarea bugetului.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Săgetător

Norocul îi loveşte din plin pe SĂGETĂTORI. Dacă până acum nu eraţi siguri de anumite proiecte, vor avea loc schimbări - mai ales în ceea ce priveşte echipa, iar succesul va fi unul rapid.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Capricorn

Copilul interior îi va face pe CAPRICORNI să privească totul în roz. Ceea ce nu este rău, mai ales că astrele vă susţin şi pe planul puţin mai închis la culoare. Adică inimile roşii, florile şi declaraţiile de iubire nu vor lipsi.

Horoscopul zilei 1 martie 2020 Vărsător

Iar VĂRSĂTORII, dacă tot am menţionat culorile, ar trebui să se facă că nu văd nunaţele de gri. Totul poate decurge excelent, indiferent dacă vorbim de afaceri, bani sau iubire, dacă priviţi partea plină a paharului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 1 martie 2020. Norocul lovește din plin