Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 13 februarie 2021. Pasiune, momente romatice şi declaraţii de dragoste

Horoscop 13 februarie 2021. Astăzi Jupiter, Venus şi Mercur se află într-o conjuncţie. Conjuncţie care ne aduce chef de distracţie, dar şi o doză de superficialitate. Recomandarea astrelor să ne ocupăm întâi de responsabilităţi.

De Rosse Stan la 13.02.2021, 12:40
Vezi și
  • Taurii trebuie să clarifice o neînţelegere cauzată de lipsa comunicării.
  • Fecioarele se pot ocupa azi de cumpărături.

Citeşte şi: Horoscopul de mâine, 14 februarie 2021 

Intuiţia BERBECILOR funcţionează perfect şi se combină cu multă energie. Aveţi, totuşi, grijă cum vă gestionaţia nervii pentru că sunteţi foarte implusivi.

TAURII trebuie să clarifice o neînţelegere cauzată de lipsa comunicării. Înarmaţi-vă cu răbdare pentru a duce discuţia la bun sfârşit.

GEMENII vor fi căutaţi toată ziua, în special de prieteni. Ajutaţi-i pe cât posibil, însă, nu renunţaţi de tot la timpul vostru liber.

Nativii RAC sunt preocupaţi de treburile casnice. Pe lângă asta, este ziua perfectă să petreceţi alături de cei dragi.

LEII vor fi cuprinşi de pasiune. Poate fi vorba de o idilă începută în mediul online, de o primă întâlnire faţă în faţă, cert este că dragostea nu lipseşte.

FECIOARELE se pot ocupa azi de cumpărături. Fie ele online sau fizice, veţi găsi tot ce aveţi trecut pe listă.

Deşi este weekend, BALANŢELE sunt preocupate de responsabilităţile de la serviciu. Probabil vă veţi dedica şi această zi proiectelor în care sunteţi implicaţi, dar nu uitaţi să luaţi şi pauze.

Dacă SCORPIONII sunt îngrijoraţi pentru situaţia unei rude, nu ar trebui să insiste cu sfaturile. E posibil să nu vă asculte deloc, aşa că păstraţi-vă energia pentru voi.

SĂGETĂTORII ar trebui să stea departe de Internet azi dacă vor să se odihnească. Apelurile sau notificările pot aştepta.

Nativii CAPRICORN trebuie să fie atenţi la alimentaţie, pentru că astăzi se pot confrunta cu diverse probleme cauzate în special de excese.

VĂRSĂTORII se pot impune azi în faţa unei rude sau a partenerelui dacă simt că încearcă să le controleze deciziile. Fiţi hotărâţi ca să puneţi lucrurile în ordine.

Iar PEŞTII tind să aibă grijă de toată lumea, mai puţin de ei. Este momentul să vă gândiţi la propria persoană.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 13 februarie 2021. Pasiune, momente romatice şi declaraţii de dragoste