Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 14 decembrie 2020. Vești bune în cuplu

Horoscopul zilei 14 decembrie 2020. Astăzi Mercur ne ajută să facem planuri şi să luăm decizii importante

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 09:36

Vezi și
  • Capricornii suferă la capitolul organizare
  • Nativii din zodia Pești, plini de creativitate

Berbecii pot avea conflicte cu prietenii sau cu un grup, o echipă cu care colaborează. Este de preferat să faceţi activităţi individuale pentru a evita situaţii neplăcute.

Taurii se lovesc încăpăţânarea unor oameni superiori ca funcţie. Răbdarea este singura voastră armă azi, altfel certurile vor fi nelipsite.

Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, îi ajută pe aceştia să vadă foarte clar esenţa lucrurilor, indiferent despre ce este vorba.

Racii nu este recomandat să acţioneze astăzi. Însă vă puteţi face planuri legate de carieră, de ascensiunea socială sau de o relocare, atât timp cât nu le puneţi momentan în practică.

Nativii Leu nu ar trebui să ia decizii importante, dar sunt foarte creativi mai ales în activităţi artistice. Mare grijă de sănătatea voastră.

Fecioarele se ocupă de casă, iar simţul practic şi organizarea îi ajută să găsească soluţii la orice problemă. Mai ales dacă ceilalţi au nevoie de voi.

Balanțele sunt foarte spirituale şi intuitive, dar nu ar fi bine să facă alegeri privind o relaţie. Chiar dacă vă certaţi cu partenerul, nu vă grăbiţi să luaţi o decizie.

Scorpionii, în schimb, primesc veşti bune în cuplu. Aveţi şi multe idei, dar nu este momentul să le puneţi în practică.

Este o zi perfectă pentru ca Săgetătorii să se gândească ce ar putea schimba în relaţiile, asocierile şi meseria lor. Aveţi multă energie pe care nu ar trebui să o direcţionaţi către activităţi noi, ci către cele obişnuite.

Capricornilor le lipseşte azi organizarea. Ar fi de preferat să fiţi atenţi la detaliile care fac diferenţa.

Nativii Vărsător trebuie să se focuseze pe problemele domestice şi este foarte posibil să aibă de rezolvat ceva în cuplu.

Iar Peștii sunt foarte creativi, intuitivi şi îi ajută enorm pe cei din jur. Aşadar, cine are un nativ Pești în preajmă, poate conta pe el.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de Youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 14 decembrie 2020. Vești bune în cuplu