Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 14 februarie 2021. Clipe de neuitat de Ziua Îndrăgostiților

Horoscop 14 februarie 2021. Marte sextil Uranus este un tranzit foarte special care ne motivează să ne exprimăm creativitatea şi senzualitatea!

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.02.2021, 13:59

Vezi și
  • Este o zi bună ca Scorpionii să facă shopping.
  • Pe Vărsători tehnologia îi va acapara toată ziua.

Citeşte şi: Horoscopul de mâine, 15 februarie 2021

BERBECII sunt susţinuţi pe sectorul prieteniilor. Dar este o zi excelentă şi pentru planificarea finanţelor.

TAURILOR nu le place să fie constrânşi de cei din jur. Vreţi să vă exprimaţi liber, aşa că azi vă veţi delimita foarte clar teritoriul.

Nativii GEMENI au ocazia să demonstreze de ce sunt capabili, mai ales dpdv intelectual. Tocmai de aceea nu este exclusă o discuţie cu o persoană specializată în domeniu.

La RACI dumunica aceasta este despre bani. Puteţi primi un împrumut cu care să cumpăraţi ceva valoros sau să achitaţi o datorie.

LEII, în schimb, vor fi ajutaţi fie de un prieten, fie de persoana iubită să finalizeze un proiect important. Nu trebuie să vă faceţi griji, ajutorul vine necondiţionat.

FECIOARELE sunt curioase şi vor să aprofundeze o anumită latură, fie legată de jobul lor, fie de un hobby.

Când vorbim de BALANŢE, pot apărea speculaţii cu privire la acţiunile lor din ultima vreme. Ar trebui să interveniţi şi să clarificaţi lucrurile, indiferent dacă este vorba de planul personal sau profesional.

Este o zi bună ca SCORPIONII să facă shopping. Mai ales dacă vor să reamenajeze sau să renoveze locuinţa.

SĂGETĂTORII au foarte multe idei care le asigură o oportunitate de neratat. Trebuie să acţionaţi rapid şi să nu staţi pe gânduri.

Chiar dacă este duminică, pentru CAPRICORNI poate apărea un part-time job care să le aducă venituri suplimentare. E posibil şi să vi se returneze o datorie.

Pe VĂRSĂTORI tehnologia îi va acapara toată ziua. Veţi petrece mult timp pe reţelele de socializare - dacă în scop personal sau profesional, doar voi alegeţi.

Iar nativii PEŞTI sunt plini de energie! Aveţi totuşi grijă cum o direcţionaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 14 februarie 2021. Clipe de neuitat de Ziua Îndrăgostiților