Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 14 Martie 2021. Scorprionii sunt printre favoriţii astrelor

Horoscop 14 martie 2021. Încheiem săptămâna destul de productiv, mai ales pe partea relaţională. S-ar putea ca persoanele nepotrivite din anturaj să se retragă sau să rezolvăm neînţelegerile în iubire.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.03.2021, 14:54

Vezi și
  • Scorpionii sunt printre favoriţii astrelor, pentru că beneficiază de susţinere atât în afaceri, cât şi în iubire.
  • Taurii, în schimb, sunt susţinuţi pe latura prieteniilor.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 15 martie 2021

BERBECII beneficiază de susţinere pe sectorul intuiţiei. Mai mult de atât, sunteţi foarte inspiraţi, aşa că nu ezitaţi să vă folosiţi de creativitate.

TAURII, în schimb, sunt susţinuţi pe latura prieteniilor. Şi, mai mult de atât, la capitolele asocieri şi parteneriate.

Cariera este subiectul central al GEMENILOR. Dacă aveţi de luat decizii importante, nu ezitaţi să o faceţi.

Avantajele pe care le au RACII sunt în raport cu străinătatea. Iar asta implică călătorii, studii sau o relaţie amoroasă.

LEII, însă, au noroc în carieră. Astăzi aveţi capacitatea de a vedea dincolo de aparenţe şi intuiţia care vă face să luaţi hotărârile potrivite.

În schimb FECIOARELOR le merge excelent în dragoste şi, în special, în relaţiile de lungă durată. Petreceţi cât mai mult timp cu persoana iubită.

Pentru nativii BALANŢĂ sectorul muncii promite evoluţie, iar asta poate include o promovare sau o mărire de salariu.

SCORPIONII sunt printre favoriţii astrelor, pentru că beneficiază de susţinere atât în afaceri, cât şi în iubire. Şi, surprinzător, veţi găsi un echilibru între cele două.

Familia este cuvântul-cheie în ceea ce îi priveşte pe SĂGETĂTORI. În relaţia cu rudele rezolvaţi orice fel de neînţelegeri, dar aveţi succes şi în investiţii.

Şi CAPRICORNII stau foarte bine la capitolul comunicare. Indiferent despre ce vorbiţi, veţi fi sufletul discuţiei, iar ceilalţi vă vor asculta cu admiraţie.

Nativii VĂRSĂTOR sunt avantajaţi în finanţe. Fie că este vorba de datorii sau de împrumuturi, astăzi veţi rezolva orice. În plus, sunteţi intuitivi în investiţii, aşa că puteţi risca.

Iar PEŞTII se afirmă pe plan social. Venus este în semnul vostru şi amplifică diplomaţia în relaţiile voastre, indiferent de natura lor.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 14 Martie 2021. Scorprionii sunt printre favoriţii astrelor