Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15 decembrie 2020. Dragostea pluteşte în aer

Horoscop 15 decembrie 2020. Venus, planeta iubirii, face sextil cu Jupiter, care este marele benefic. Pe scurt, dragostea pluteşte în aer, iar comunicarea este avantajoasă pentru toţi nativii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.12.2020, 12:19

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Romantismul pluteşte în aer când vorbim de Lei.
  • Şi pentru Fecioare dragostea este un punct de interes, în special ce ţine de problemele nerozolvate.

Berbecii vor da peste oportunităţi care îi ajută să evoloueze în carieră. Acestea vor apărea mai ales în discuţiile obişnuite, de rutină.

Energia Taurilor este destul de scăzută, iar asta îi face sensibili la critici. Iar dacă vă loviţi de oameni nehotărâţi, fiţi direcţi şi spuneţi ce vă deranjează.

Gemenii vor avea o zi foarte aglomerată, cu multe activităţi, iar recomandarea astrelor este ca seară să vă relaxaţi alături de prieteni.

Nativii Rac strălucesc în interacţiunile cu cei din jur şi vor întâlni oameni generoşi care le oferă ajutorul în diverse situaţii complicate.

Romantismul pluteşte în aer când vorbim de Lei. Este foarte posibilă o idilă cu un coleg de serviciu sau cineva din trecut vă caută. Sunteţi foarte emoţionali şi dispuşi să vă deschideţi pe plan amoros.

Şi pentru Fecioare dragostea este un punct de interes, în special ce ţine de problemele nerozolvate. Este o zi bună să clarificaţi ceva legat de un parteneriat de care nu sunteţi sigur, poate din cauza rezervelor celuilalt.

Balanţele au idei foarte bune despre cum să facă bani suplimentar, aşa că trebuie musai să vă notaţi tot ce vă trece prin minte.

Scorpionii nu au mereu dreptate, dar le este greu să accepte asta. Lăsaţi-i pe cei din jur să se exprime şi să vă dea sfaturi, poate vă vor fi de folos.

Energia nu le lipseşte Săgetătorilor, iar asta le dă curaj să acţioneze şi să schimbe ceva în viaţa lor azi.

Capricornii, însă, trebuie să acorde mai mult timp explicaţiilor şi să clarifice orice nelămurire, pentru că pot fi foarte uşor interpretaţi greşit.

Nativii Vărsător comunică foarte bine, iar lucrurile pe care le află azi, chiar dacă prin intermediul unor bârfe, le vor fi de folos pe viitor.

Iar Peştii au o relaţie bună cu străinătatea, ceea ce poate implica şi un flirt nevinovat în online. În plus, comunicaţi foarte bine cu cei din jur şi puteţi afla secrete importante pe care să le ţineţi doar pentru voi.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 15 decembrie 2020. Dragostea pluteşte în aer