Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 15 februarie 2021. Gelozia poate stârni conflicte serioase în dragoste

Horoscop 15 februarie 2021. Saturn, Jupiter şi Mercur retrograd fac un aspect destul de stresant cu Uranus. Asta înseamnă că încercările de a ieși din rutină, de a încerca lucruri noi pot eşua cu uşurinţă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.02.2021, 14:01

Vezi și
  • Gelozia poate stârni conflicte serioase în dragoste când vorbim de Balanţe.
  • Săgetătorii pot fi testaţi azi de persoana iubită.

Pe BERBECI, Luna îi susţine în vindecarea traumelor vechi. Nu uitaţi să vă controlaţi emoţiile, pentru că există riscul să luaţi decizii greşite din cauza reacţiilor impulsive.

Şi TAURII pot avea pe parcursul zilei o stare de nervozitate. Cel mai bine e să nu lucraţi echipă, ci singuri, pentru a-i feri pe ceilalţi.

GEMENII simt că prietenii le testează cam mult limitele, iar asta poate duce la mici conflicte. Încercaţi să vă păstraţi calmul.

La nativii RAC în carieră sunt valabile discuţiile aprinse. Acestea pot porni în special din cauza unei femei.

Citește și:

LEII primesc veşti bune de peste hotare, dar care le pot schimba planurile de viitor. Apar multe oportunităţi, mare grijă să nu le rataţi.

FECIOARELE ar trebui să fie precaute în privinţa banilor. Iar asta se extinde până la cheltuielile partenerului pe care voi ar trebui să le temperaţi.

Gelozia poate stârni conflicte serioase în dragoste când vorbim de BALANŢE. Nu lăsaţi nervii să vă scape de sub control, pentru că veţi regreta ulterior ce aţi zis sau făcut.

La job este destul de multă presiune pusă pe umerii SCORPIONILOR. Majoritatea va reacţiona agresiv, aşa că fiţi voi cei care au mai multă răbdare. 

SĂGETĂTORII pot fi testaţi azi de persoana iubită. Aveţi grijă şi la cei din jur care se folosesc de neatenţia voastră pentru a obţine avantaj.

Familia poate fi motiv de ceartă pentru CAPRICORNI. Dacă cineva încalcă regulile, va trebui să interveniţi şi să restauraţi ordinea.

Şi VĂRSĂTORII pot fi prinşi într-un conflict. Interlocutorul nu vrea să accepte altă perspectivă, aşa că înarmaţi-vă cu răbdare.

Iar PEŞTII ar putea să înceapă o dietă, să facă sport sau să îşi găsească un nou hobby. Este o zi bună pentru reinventare.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 15 februarie 2021. Gelozia poate stârni conflicte serioase în dragoste