Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 15 noiembrie 2020. Berbecilor le merge excelent în dragoste, iar scorpionii au nevoie de odihnă

Astăzi este lună nouă în Scorpion. Ziua perfectă pentru noi începuturi şi pentru schimbare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.11.2020, 09:26

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Leii au o relaţie foarte bună cu străinătatea.
  • Capricornii trebuie să fie atenţi la excese.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Iar Berbecii pot face asta pe plan amoros. Vă merge excelent în dragoste, însă, la capitolul cheltuieli ar trebui să fiţi temperaţi.

Taurii ar trebui să fie mai diplomaţi şi să nu se folosească de latura emoţională a celorlalţi pentru a obţine ce vor. Astăzi manipularea situaţiilor nu vă va ieşi sub nicio formă.

Nativii Gemeni sunt foarte bine aspectaţi în tot ce ţine de casă, activităţi gospădăreşti şi reparaţii sau amenajări.

Racii, însă, ar trebui să se ocupe de dezvoltarea lor personală. Deşi este duminică, zona studiului promite foarte multe, aşa că încercaţi să acumulaţi informaţii noi din orice activităţi.

Leii au o relaţie foarte bună cu străinătatea. Sau mai bine zis, cu cineva de peste hotare. Evident, ne referim la planul amoros, aşa că nu este exclusă o idilă... în mediul online.

Pentru Fecioare, deciziile importante sunt şi azi legate de casă, activităţi domestice sau o posibilă mutare, relocare. Mai aşteptaţi puţin dacă este vorba de schimbări majore.

Balanțele ar trebui să fie mai optimiste şi să nu îşi strice starea de bine pentru nimic. Luaţi-vă o zi liberă în care să faceţi ce vreţi voi, pentru a vă da un boost de energie.

Şi Scorpionii au nevoie de mai multă odihnă. Mare atenţie la sănătate, pentru că pot apărea mici probleme.

În schimb, Săgetătorii vor lucra chiar şi astăzi. Sunteţi foarte bine susţinuţi pe zona carierei, iar comunicarea va atinge cote înalte.

Nativii Capricorn trebuie să fie atenţi la excese, pentru că au tendinţa să exagereze azi. O rudă este posibil să aibă nevoie de ajutorul vostru, aşa că vă puteţi concentra pe asta.

Dacă Vărsătorii ţin cont de instinctul lor, nu vor avea nimic de pierdut. În special în chestiunile de la serviciu sau care ţin de locuinţă.

Iar Peștii se vor face înţeleşi în faţa tuturor. Vă merge excelent pe orice plan, dacă ştiţi ce vreţi şi aveţi strategia potrivită.

Nu uitaţi - luna nouă este cadrul perfect pentru a începe ceva nou, iar astăzi va fi o zi a revelaţiilor şi a conştientizărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 15 noiembrie 2020. Berbecilor le merge excelent în dragoste, iar scorpionii au nevoie de odihnă