Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 17 februarie 2021. Momente de confuzie și o tentativă de fraudă

Horoscopul zilei 17 februarie 2021. Saturn este în cuadratură cu Uranus, un aspect planetar care se produce o dată la 22 de ani. Acesta va crea o tensiune interioară, dar care ne conferă energie creativă. Atenţie, însă, putem fi uşor instabili pe plan emoţional.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.02.2021, 08:27

Vezi și
  • Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de Youtube al astrologului Alexandra Coman

Berbecii nu ar trebui să mai fie atât de generoşi. Învăţaţi să nu vă mai deschideţi sufletul în faţa tuturor dacă vreţi să vă protejaţi sufletul.

Astăzi Taurii trec printr-o situaţie delicată, iar cei dragi îi vor ajuta necondiţionat. Dar nu vă faceţi o obişnuinţă din asta.

Gemenii trebuie să îşi exprime mai clar aşteptările pe care le au de la ceilalţi, altfel nu vor primi niciun fel de ajutor. Discutaţi astăzi cu ei!

În ultimul timp Racii le-au neglijat celorlalţi punctul de vedere. Aşa că nu ar trebui să fiţi surprinşi dacă ceilalţi vă privesc cu reticenţă.

Nu este ziua potrivită ca Leii să dea un răspuns final pentru o solicitare. Înainte de a lua o hotărâre, discutaţi cu un specialist.

Fecioarele sunt pline de motivaţie, însă, limitarea sau încăpăţânarea colegilor le încetinesc şi lor activitatea. Fiţi cât mai calme şi nu vă pierdeţi entuziasmul.

Nativii Balanță pot fi forţaţi să lucreze cu o persoană pe care nu o plac. Faceţi un efort şi apelaţi la toată politeţea de care dispuneţi.

Cineva încearcă să îi păcălească pe Scorpioni pe plan financiar. Poate fi vorba de un contract, o datorie sau un document, aşa că aveţi grijă.

Săgetătorii vor trece printr-o evaluare sau un concurs. Cert este că veţi avea emoţii, dar trebuie să le lăsaţi deoparte pentru a avea succes azi.

Sunt mari şanse ca nativii Capricorn să intre într-un conflict cu un coleg de serviciu. Chiar dacă aveţi dreptate, va fi destul de greu să câştigaţi.

Vărsătorii sunt nesiguri pe sinceritatea unei rude, a unui prieten sau a persoanei iubite. Nu vă faceţi scenarii, aşteptaţi să vedeţi realitatea întâi.

Iar Peștii preferă să lucreze singuri azi. Tensiunea celor din jur vă derutează, aşa că încercaţi să evitaţi proiectele de grup.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 17 februarie 2021. Momente de confuzie și o tentativă de fraudă