Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 17 noiembrie 2020. Întâlnire predestinată și un moment de claritate

Venus face o triplă quadratură cu Jupiter, Pluto şi Saturn, iar asta presupune tensiune în comunicare

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.11.2020, 08:00

Vezi și
  • Gemenii, sfătuiți să se bazeze pe rațiune, nu instinct
  • Întâlire karmică pentru nativii din zodia Săgetător

Berbecii iau decizii importante privind cariera. Sunteţi susţinuţi în toate demersurile necesare, în special de o femeie.

Taurii trebuie să fie foarte atenţi la ce comunică celor din jur. Există posibilitatea să întâlniţi o persoană care nu are cele mai bune intenţii, aşa că diplomaţia vă poate salva dintr-o situaţie problematică.

Nativii Gemeni ar trebui să se bazeze mai mult pe logică şi nu pe instinct. Pentru că altfel aţi putea lua decizii greşite privind o relaţie, un parteneriat, o asociere.

Racii trebuie să fie atenţi astăzi la călătorii, indiferent de mijlocul de transport. Partea bună este că deciziile privind o relaţie sau o afacere sunt inevitabile, dar foarte productive.

Leii au o zi excelentă la serviciu, mai ales dacă au de făcut nişte alegeri. Iar cineva vă va ajuta pe partea birocratică în cazul în care aveţi nevoie.

Penturu Fecioare, comunicarea este cheia. Încercaţi să vă exprimaţi cât mai clar intenţiile legate de un proiect sau de un parteneriat. Şi nu uitaţi să mărturisiţi şi ceea ce vă deranjează.

La serviciu, Balanțele vor întâmpina probleme, dar nu ar trebui să se streseze prea tare, indiferent dacă este vorba de şefi sau de colegi.

Scorpionii au de luat hotărâri privind cariera. Ar fi bine să nu vă aventuraţi prea mult şi să păstraţi ideile inovative pentru data viitoare.

Săgetătorii sunt plini de pasiune, iar astrele prevăd o întâlnire karmică. După aceasta, cu siguranţă veţi vedea lucrurile diferit, iar asta poate fi doar de bine.

Nativii Capricorn vor rezolva chestiuni legate de casă sau de familie. Însă trebuie să aveţi grijă la buget, pentru că azi este posibil ca cineva să vă păcălească cu o investiţie neprofitabilă.

Vărsătorii, în schimb, pot achiziţiona un obiect de care au nevoie la un preţ foarte bun. În plus, ar trebui să puneţi accent pe zona relaţiilor dacă vreţi să reaprindeţi flacăra iubirii.

Iar Peștii pot afla ceva despre prietenii lor. Dezamăgirea va fi parte din ecuaţie, pentru că este posibil să nu aveţi parte de sprijinul la care speraţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, ţineţi cont că Soarele face sextil cu Saturn, Jupiter şi Pluto. Asta înseamnă că suntem foarte bine susţineţi la capitolul afirmare personală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 17 noiembrie 2020. Întâlnire predestinată și un moment de claritate