Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Este ziua în care ne putem afirma pe plan profesional

Astăzi, Soarele se află în punctul de mare putere, în casa a 10-a. Este casa ascensiunii sociale, aşa că putem face alegeri privind evoluţia şi transformarea noastră.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.12.2020, 09:37

Vezi și
  • Fecioarele au multă energie pe care o pot direcţiona către muncă.
  • Săgetătorii rezolvă chestiuni ce ţin de străinătate.

BERBECII se afirmă pe plan profesional. Comunicaţi foarte bine cu şefii şi luaţi decizii bune privind cariera, o investiţie sau o călătorie.

La TAURI, conflictele în dragoste sau privind banii nu vor lipsi. Pe de altă parte, este o zi bună să vă ocupaţi de bunăstarea voastră şi, de ce nu, de un hobby.

GEMENII rezolvă ceva legat de bani, fie că este vorba de o investiţie sau de o plată. Este posibil să primiţi veşti bune legate de o casă sau de o moştenire.

Luna tranzitează semnul RACILOR, aşa că intuiţia acestora va fi la cote maxime. Încercaţi, totuşi, să vă temperaţi impulsurile dacă nu vreţi să păreţi agresivi în faţa celorlalţi.

LEII stau bine la capitolul evoluţie. Veţi lua decizii înţelepte în carieră sau legate de finanţe, iar dacă vreţi să vă schimbaţi locul de muncă puteţi începe etapa documentării.

FECIOARELE au multă energie pe care o pot direcţiona către muncă. În plus, veţi purta discuţii importante pe care le-aţi tot amânat şi veţi ajunge la sufletul acelor persoane.

Nativii BALANŢĂ pun prea mult suflet în problemele altora în loc să se concentreze pe ei înşişi. Azi puteţi negocia un contract sau să aplicaţi pentru un nou loc de muncă.

Intuiţia îi ajută pe SCORPIONI într-o negociere sau o conversaţie delicată. Mai mult de atât, sunteţi persoana potrivită să ofere sfaturi persoanelor dragi, aşa că nu ezitaţi.

SĂGETĂTORII rezolvă chestiuni ce ţin de străinătate. Fie că este vorba de un curs, nişte acte, o călătorie sau o taxă.

CAPRICORNII trebuie să fie atenţi să nu încalce regulile. În trafic sau la serviciu, consecinţele nu vor lipsi. Însă luaţi decizii importante privind străinătatea sau finanţele.

VĂRSĂTORII comunică şi relaţionează foarte bine cu cei din jur. Dacă plănuiţi să vă cumpăraţi un gadget, sunteţi susţinuţi la acest capitol.

Iar nativii PEŞTI se pot ocupa de birocraţie. Primiţi sfaturi utile din partea unei femei legate de acte, hârtii, documente, iar intuiţia vă ajută pe plan financiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Este ziua în care ne putem afirma pe plan profesional