Antena Meniu Search
x

Previziuni astrologice, 20 august 2018. Surprize în dragoste

Horoscopul zilei de 20 august. Leii au tendinţa să se implice în tot felul de activităţi. Ar fi bine să nu îşi asume responsabilităţi prea mari pentru că s-ar putea să intre în încurcături.

Leii au tendinţa să se implice în tot felul de activităţi. Ar fi bine să nu îşi asume responsabilităţi prea mari pentru că s-ar putea să intre în încurcături.

Din cauza superficialităţii de care dau dovadă, Fecioarele vor avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu unii colegi.

Balanţele vor intra astăzi în fel şi fel de situaţii neplăcute. Nu trebuie să se îngrijoreze, vor trece peste toate cu ajutorul prietenilor.

Vezi și

Răbdarea Scorpionilor va fi pusă la grea încercare în această zi. Persoanele din jur le vor cere socoteală pentru tot felul de nimicuri, iar acasă ar putea intra în conflict cu partenerul de viaţă.

Săgetătorii vor primi o propunere de colaborare, dar înainte de-a accepta trebuie să cântărească bine riscurile.

Capricornii au motive de bucurie. Un plan încropit cu multă vreme în urmă va prinde în sfârşit contur.

Vărsătorii nu se vor consuma prea mult din pricina problemelor cotidiene. Astăzi nu au de gând să se implice în prea multe probleme ci vor doar să se odihnească.

Deşii situaţia lor financiară nu este prea roz, nativii zodiei Peşti vor face tot felul de investiţii. Trebuie sa fie foarte atenţi dacă nu vor să se afunde în datorii.

Berbecii ar trebui să vorbească astăzi cu persoanele cu care s-au certat în ultima vreme. Conjunctura astrală îi ajută să pună capăt tuturor conflictelor.

Taurii vor avea de făcut nenumărate plăţi deşi sumele nu sunt mari. Norocul le va surade mai spre seara atunci cand persoana iubita le pregateste o surpriză.

Programul Gemenilor va fi astăzi la fel de lejer ca într-o zi de weekend. Ar trebui să profite de timpul liber pentru a se odihni.

Iar Racii ar trebui să se abţina de la comentarii răutăcioase la adresa colegilor. Cu toţii par foarte sensibili şi nu vor gusta nici cea mai mică glumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Horoscop » Previziuni astrologice, 20 august 2018. Surprize în dragoste