Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 22 martie. Astăzi, lideri sunt Săgetătorii

Horoscop 22 martie 2021. Conjuncţia dintre Chiron şi Venus, ne face mai vulnerabili decât în mod normal. Mai ales din punct de vedere emoţional.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.03.2021, 15:30

Vezi și
  • Nativii Gemeni sunt mai emotivi decât de obicei.
  • Capricornii sunt plini de energie

BERBECII sunt bine aspectaţi pe zona afacerilor. Luaţi decizii bune privind jobul, dar şi dacă aveţi de semnat acte și documente.

TAURII sunt avantajaţi în zona afirmării sociale. Poate apăre oportunitatea de a pleca peste hotare, de a transforma un hobby într-o afacere sau să semnaţi ceva ce vă aduce câştiguri financiare.

Nativii GEMENI sunt mai emotivi decât de obicei. Încercaţi să uitaţi trecutul şi să priviţi spre viitor, pentru că sunteţi avantajaţi într-o afacere azi.

Veştile bune vin de peste hotare în cazul RACILOR. Astăzi beneficiaţi de ajutorul unei femei într-un proiect important.

Pe acelaşi subiect

LEII au o zi excelentă la serviciu, iar acest lucru îi determină să se gândească la o afacere doar a lor. Nu ezitaţi să vă asumaţi riscuri din când în când.

Pentru FECIOARE este un moment bun să facă vânzări sau achiziţii şi, mai mult de atât, puteţi lua decizii importante sau semna un contract.

Atitudinea BALANŢELOR poate influenţa orice situaţie azi. Dacă sunteţi optimişti şi cei din jur vor răspunde la fel.

SCORPIONII ar trebui să analizeze puţin planul financiar, pentru că se întrevede o mărire de salariu sau o funcţie mai bună la locul de muncă.

Liderii zilei sunt SĂGETĂTORII. Astăzi reuşiţi să coordonaţi foarte bine o echipă, iar colegii tind să vă urmeze, fără să pună prea multe întrebări.

CAPRICORNII sunt plini de energie, iar asta îi ajută să îşi consolideze relaţia cu şefii. În plus, primiţi veşti bune din străinătate.

Nativii VĂRSĂTOR îşi doresc să înceapă o afacere, însă, astrele vă recomană să cooptaţi pe cineva. Un prieten, persoana iubită sau o rudă.

Iar PEŞTII pot lua o decizii privind afacerile sau dragostea. Dacă plănuiţi să vă daţi demisia, începeţi de azi căutările, pentru că veţi găsi mai multe oportunităţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 22 martie. Astăzi, lideri sunt Săgetătorii