Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 23 decembrie 2018. Nativii taur sunt pe punctul de a începe o relație

Săgetătorii ar face bine să evite discuțiile în contradictoriu cu persoană iubita. Nu stau prea bine cu emoțiile astăzi și ar putea spune lucruri pe care să le regrete mai târziu.

de Redactia Observator

la 23.12.2018 , 09:00

Săgetătorii ar face bine să evite discuțiile în contradictoriu cu persoană iubita. Nu stau prea bine cu emoțiile astăzi și ar putea spune lucruri pe care să le regrete mai târziu.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Berbec

Berbecii simt nevoia de o deconectare de la rutina zilnica, de relaxare si de a petrece timp doar cu cei dragi. Au avut parte de o saptamana agitata, iar o escapada este tot ce au nevoie acum.

Vezi și

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt in tandreturi cu cineva cu care au tot flirtat in ultima vreme. Astrele va recomanda sa pastrati putina distanta si sa nu investitI sentimente, pentru ca ar putea fi doar ceva trecator.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Gemeni

Si Gemenii sunt sfatuiti sa fie putin mai cumpatati in fata unei persoane care le-a cam intrat pe sub piele. Lasati lucrurile sa vina de la sine si ati putea avea suprize mai mari decat daca le planuiti dinainte.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Rac

Racii primesc o veste neplacuta despre cineva din familie, iar asta ii va tine morocanosi toata ziua. Incercati mai degraba sa vedeti cum puteti ajuta, decat sa dramatizati.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Leu

Dragi Lei, din cand in cand ati putea sa renuntati a mai detine voi controlul si sa lasati lucrurile sa curga in voia lor. Persoana iubita s-ar putea simti intimidata de autoritatea voastra.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Fecioară

O zi plina de surprize si cadouri pentru Fecioare. Acesti nativi nu prea sunt obisnuiti sa fie in centrul atentiei, asa ca li s-ar putea parea suspicioasa atat de multa afectiune in jur.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Balanţă

Nativii Balanţă ar putea suferi o deceptie, fie in dragoste, fie in relatia cu un prieten drag. Cineva nu le impartaseste sentimentele, iar asta i-ar putea afecta.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii ar putea fi invitati la un eveniment grandios, unde sa atraga multe priviri. Si le place sa fie in centrul atentiei, asa ca le va veni manusa rolul de sufletul petrecerii.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii ar face bine sa evite discutiile in contradictoriu cu persoana iubita. Nu stau prea bine cu emotiile astazi si ar putea spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii nu știu unde să se mai imparta, pentru a nu dezamăgi pe nimeni. Prea multă generozitate și atenție cu ceilalți v-ar putea extenua.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Vărsător

Nativii Vărsător gasesc rezolvarea intr-o problema care ii macina de ceva vreme. Cineva la care nu se asteptau le intinde o mana de ajutor si e posibil s alege o prietneie de durata.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2018 Peşti

Peştilor parca nu le intra nimeni in voie astazi, iar astrele sugereaza ca problema ar putea fi la ei si nu la cei din jur. Ceva ii nemu;ltumeste si tind sa isi verse frustrarile pe ceilalti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 23 decembrie 2018. Nativii taur sunt pe punctul de a începe o relație