Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 26 octombrie 2020. Gemenii primesc vești bune din partea unei persoane apropiate

Soarele din Scorpion face un aspect de Trigon cu Luna, aflată în Peşti. Iar asta ne stimulează foarte mult să comunicăm şi să ne axăm pe carieră şi pe ascensiunea socială.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.10.2020, 11:14

Sursa video: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Este o zi cu multe oportunităţi, aşa că fiţi ochi şi urechi.
  • Stabiliţi clar cât la sută vă dedicaţi pentru viaţa personală și cât pentru cea profesională

Berbecii au de rezolvat chestiuni ce ţin de casă, de apartament. În plus, aveţi mai multă energie decât de obicei şi sunteţi predispuşi către excese, aşa că fiţi temperaţi.

Taurilor le este destul de greu să împace viaţa personală cu cea profesională. Recomandarea astrelor este vă stabiliţi clar cât la sută vă dedicaţi pentru fiecare în parte şi să repectaţi planul.

Nativii Gemeni primesc veşti bune din partea unei persoane apropiate. Şi la negocieri staţi foarte bine, în special legate de un job, un concurs sau un contract.

Racii ştiu să pună punctul pe i şi vor lua decizii importante privind cariera, un imobil, o mutare sau relocare. Însă nu este momentul să cumpăraţi ceva, ci doar să negociaţi.

Leii ar trebui să acorde mai multă importanţă sănătăţii, mai ales dacă au muncit peste program în ultimul timp. Este bine şi să vă faceţi planuri de viitor.

Cine are nevoie de ajutor, să cheme o Feciară. Astăzi veţi fi traşi în mai multe părţi, iar colegii se bazează pe voi, aşa că daţi-vă toată silinţa.

Balanțele se pot confrunta cu o situaţie din care nu prea ştiu cum să iasă. Singura soluţie este să scăpaţi de frici şi să fiţi pozitive, dar să nu uitaţi să analizaţi totul foarte bine.

Situaţiile tensionate prin care au trecut unii nativi Scorpion vor lua sfârşit curând. Asta dacă le permiteţi celor apropiaţi, în special familiei, să contribuie.

Săgetătorii ar trebui să acorde atenţie plăţii facturilor, cheltuielilor pentru casă sau analizarea bugetului şi a economiilor.

Cel mai simplu mod prin care Capricornii pot rezolva problemele de la serviciu este să fie înţelegători. Poate colegii au nevoie de un umăr pe care să plângă sau de un sfat.

La Vărsători totul este despre dragoste! Se poate să întâlniţi o persoană specială şi să vă îndrăgostiţi iremediabil. Vă gândiţi şi la o achiziţie sau o relocare, iar hotărârile acestea vor fi materializate cu succes pe viitor.

Iar Peștii ar fi bine să verifice dacă nu au uitat cumva să achite vreo taxă, impozit sau factură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 26 octombrie 2020. Gemenii primesc vești bune din partea unei persoane apropiate