Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 26 septembrie 2020. Leii stau bine pe plan sentimental

Bună dimineaţa! Astăzi suntem sub influenţa un aspect extrem de benefic. Soarele face un trigon cu Luna, iar asta ne oferă o stare de linişte şi nevoie de odihnă, dar şi creativitate.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.09.2020, 11:38

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Nativii din zodia Fecioară sunt puși pe treabă
  • Dragostea plutește în aer pentru Capricorni

Nativii BERBEC se vor concentra mai mult pe zona casei, adică reparaţii şi reamenajări. Sunteţi creativi, aşa că puteţi risca să folosiţi trafaletul şi vopseaua.

TAURII nu renunţă la abilitatea de mediator nici astăzi. Aspectele care au loc pe cer vă ajută să daţi dovadă de de calm şi să încheiaţi orice conflict.

GEMENII care intenţionează să se mute, wk acesta sunt foarte bine susţinuţi de astre. Mai ales că aveţi energie să redecoraţi sau să faceţi curăţenie.

Este ziua potrivită ca RACII să îşi etaleze talentul culinar. Evident, dacă vă pricepeţi, puteţi să vă concentraţi astăzi pe rezervele pentru iarnă. Murăturile sunt binevenite oricând!

Pe plan amoros LEII stau foarte bine! O întâlnire cu o persoană carismatică îşi poate face loc în programul vostru, iar distracţia nu va lipsi nice ea.

Nativii FECIOARĂ vor fi ca nişte furnicuţe. În special, dacă aveţi în plan o curăţenie generală sau aţi uitat de anumite atribuţii în timpul săptămânii.

Va fi o zi, dar în special o seară, foarte energică pentru BALANŢE. Întâlnirile nu vor lipsi, iar distracţia nici atât. Însă discuţiile despre serviciu sunt incluse.

Şi SCORPIONII sunt foarte sociabili, mai ales în familie. Nu este o zi tocmai bună în iubire, dar aţi putea lega relaţii de prietenie de lungă durată.

Chiar dacă gătesc sau renovează, SĂGETĂTORII o vor face în echipă. Cine face parte din echipă... ei bine, selecţia ţine doar de voi!

Dragostea ar putea pluti în aer când vorbim de CAPRICORNI. Sunteţi foarte bine susţinuţi pe plan amoros, aşa că nu ezitaţi să vă exprimaţi sentimentele.

VĂRSĂTORII trebuie să îşi facă planuri de viitor. Fie că sunt referitoare la iubire sau afaceri, nu ezitaţi să gândiţi măreţ.

Iar PEŞTIILOR li se va îmbunătăţi semnficativ viaţa, dacă sunt deschişi către noi activităţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi, weekendul acesta suntem foarte bine susţinuţi în aplanarea conflictelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 26 septembrie 2020. Leii stau bine pe plan sentimental