Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 29 decembrie 2018. Surpriză romantică și un mesaj de dragoste

Horoscopul zilei 29 decembrie 2018. Zi plină de dragoste pentru mai multe zodii. Vin vești bune de la persoane atrăgătoare, iar de aici și până la o poveste de dragoste mai este doar un pas.

de Redactia Observator

la 29.12.2018 , 08:01

Horoscopul zilei 29 decembrie 2018. Zi plină de dragoste pentru mai multe zodii. Vin vești bune de la persoane atrăgătoare, iar de aici și până la o poveste de iubire mai este doar un pas.

Capricornii pun mai mult suflet decât în mod normal şi vor face nişte pregătiri speciale, iar astfel vor da dovadă de generozitate.

Dragi Varsatori astăzi veţi primi un răspuns afectiv de la acea persoana cu care aţi vrea să vă petreceţi nu numai sărbătorile, ci şi restul vieţii.

Vezi și

Pentru Peşti e rost de plecare astăzi! Pot merge într-o vacanţă la munte, acolo unde îi va prinde şi Anul nou sau au pot pleca pentru câteva ore într-un oraş apropiat.

Berbecii vor avea parte de o zi plină de dragoste! Un predendent încearcă să îi surprindă cu fel şi fel de surprize!

Dragi Tauri se poate să întâlniţi pe cineva de care să vă simţiţi atraşi ca de un magnet şi să vă gândiţi la o posibilă relaţie.

Şi Gemenii pot întâlni astăzi o persoană interesantă într-un grup de prieteni şi vor schimba numerele de telefon, sau conturile de Facebook pentru a ţine legătura.

Entuziasmul este cuvântul de ordine pentru Raci! Cei născuţi în această zodie sunt cu gândul la călătorii astăzi. Este o zi potrivită pentru a-şi face planuri de vacanţă alături de persoana iubită

Dragi Lei relaţia de cuplu se întăreşte şi reuşiţi să vă clarificaţi sentimentele faţă de partener.

Doar linişte şi relaxare se anunţă pentru Fecioare în aceste zile. Vor petrece clipe minunate alături de prieteni şi familie.

Balanţele vor lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viaţa lor. Şi îşi vor descoperi o nouă pasiune.

Pe Scorpioni weekend-ul îi va prinde departe de casă. În această escapadă, aceşti nativi s-au hotărât să se relaxeze şi să viziteze toate obiectivele turistice.

Iar Săgetătorii vor avea o zi de neuitat! Vor petrece mai mult timp cu rudele şi vor povesti câte-n lună şi în stele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 29 decembrie 2018. Surpriză romantică și un mesaj de dragoste