Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 3 decembrie 2020. Azi avem curajul să renunțăm la oamenii care nu ne fac fericiți

Marte face sextil cu Nodul Nord, ceea ce înseamnă că azi avem curajul să facem ordine în viaţa personală şi să renunţăm la oamenii care ne trag înapoi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.12.2020, 13:50

Vezi și
  • Gemenii ar trebui să aibă încredere în instictele lor.
  • Leii sunt sursa principală de energie pentru cei din jur.

BERBECII, însă, trebuie să fie atenţi cum îşi gestionează banii. Tentaţiile nu vor lipsi, la pachet cu impulsul de a cheltui cât mai mult. Aşa că temperaţi-vă.

Agitaţia celor din jur îi poate bulversa pe TAURI. Nu le permiteţi oamenilor nehotărâţi să vă influenţeze starea sau maniera în care lucraţi.

GEMENII ar trebui să aibă încredere în instictele lor. Evitaţi situaţiile neclare şi faceţi ce simţiţi, mai ales că este posibil ca cineva să încerce să vă păcălească azi.

RACII pot rezolva chestiuni legate de casă şi de famlie. Orice neînţelegeri ar exista, veţi găsi soluţii chiar dacă implică discuţii lungi.

LEII sunt sursa principală de energie pentru cei din jur. Dar nu uitaţi să aveţi grijă şi de nevoile şi dorinţele voastre.

Nativii FECIOARĂ sunt foarte romantici azi. Pe lângă asta, inspiraţia nu va lipsi atât timp cât vă concentraţi doar pe proiectele care vă plac cu adevărat.

BALANŢELE au multe sarcini de îndeplinit, iar partea mai puţin plăcută este că vor interveni schimbări. Dacă vă păstraţi calmul, vă veţi adapta cu uşurinţă şi veţi duce totul la bun sfârşit.

SCORPIONII trebuie să înţeleagă că nu pot mulţumi pe toată lumea. Focusaţi-vă pe lucrurile cu adevărat importante pentru voi.

Astăzi SĂGETĂTORII ar fi bine să îşi păstreze părerile doar pentru ei. Puteţi fi perceput greşit, aşa că apelaţi la diplomaţie.

CAPRICORNII vor fi provocaţi azi de persoanele care o problemă cu ei. Astrele vă recomandă să rupeţi legătura cu oamenii care vă fac să vă simţiţi neplăcut, dacă nu vreţi să vă certaţi destul de rău.

Pentru VĂRSĂTORI energia zilei se centrează pe casă şi reparaţii. Dacă aveţi nevoie de îndrumare privind o schimbare în locuinţă, cereţi sfatul unui specialist.

Iar nativii PEŞTI nu ar trebui să pună la suflet comentariile celor din jur. Ocupaţi-vă de priorităţiile voastre şi faceţi abstracţie de ceilalţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 3 decembrie 2020. Azi avem curajul să renunțăm la oamenii care nu ne fac fericiți