Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 7 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste

Horoscopul zilei, 7 decembrie 2020. Luna este descreştere, aşa că recomandat ar fi ne odihnim mai mult şi să analizăm sau să ne facem planuri, dar să nu acţionăm. Nu încă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.12.2020, 09:44

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Racii comunică foarte bine, au energie şi chef să rezolve multe lucruri.
  • Dacă cineva caută ceartă, Balanțele sunt mediatorii perfecţi.

BERBECII au multă energie şi vor să se implice în multe activităţi. Astăzi aveţi noroc, le veţi duce, surprinzător, pe toate la bun sfârşit.

TAURII, în schimb, pot pune accentul pe plan amoros. Sunteţi foarte senzuali, iar dorinţa de flirt nu lipseşte. În relaţiile de lungă durată au nevoie de un refresh.

Intuiţia este cuvântul cheie pentru GEMENI. Combinată şi cu abilitaţile de negociere, veştile bune vor veni pe plan profesional, aşa că fiţi prezenţi 100%.

RACII comunică foarte bine, au energie şi chef să rezolve multe lucruri. Recomandarea astrelor este să începeţi cu cele care vă displac cel mai mult şi se vor rezolva cât aţi clipi.

LEII sunt foarte bine susţinuţi pe zona comunicării, dar aveţi mare grijă, pentru că modul tranşant în care abordaţi lucrurile nu va fi pe placul persoanelor orgolioase.

Comunicarea este punctul forte al FECIOARELOR, indiferent dacă negociază sau pur si simplu poartă un dialog. Puteţi vrăji pe oricine azi, aşa că profitaţi.

Dacă cineva caută ceartă, BALANEŢELE sunt mediatorii perfecţi. Abilităţile voastre de negociere vor rezolva situaţiile tensionate.

Flirt! Cam asta va fi în mintea SCORPIONILOR pe parcursul zilei. Dar nu numai! Cei care îşi doresc să ducă totul la alt nivel, iubirea adevărată va fi mai uşor de găsit.

Nativii SĂGETĂTOR pot întâlni o persoană care să le schimbe viaţa, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă romantismul nu intră în discuţie, va fi vorba despre o prietenie de lungă durată.

CAPRICORNII trebuie să fie flexibili şi să dea dovadă de înţelegere. Aveţi noroc dacă plănuiţi călătorii scurte, dar stabiliţi-vă un buget înainte.

Pentru VĂRSĂTORI este ziua perfectă să poarte discuţile de care se temeau. Astrele vă susţin, aşa că nu ezitaţi să abordaţi personele pe care le-aţi tot evitat.

Iar nativii PEŞTI sunt plini de creativitate şi le merge excelent în dragoste. La capitolul cheltuieli nu staţi foarte bine, aşa că... evitaţi-le pe cele majore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 7 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste