Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 decembrie 2018. O zi favorabilă schimbărilor, pentru unele zodii

Horoscopul zilei, 12 decembrie 2018. Este o zi în care unele zodii vor face pasul pentru o schimbare. Unii nativi sunt favorizați în plan financiar.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 10:08

Horoscopul zilei, 12 decembrie 2018. Este o zi în care unele zodii vor face pasul pentru o schimbare. Unii nativi sunt favorizați în plan financiar.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Vezi și

BERBECII pot primi un ajutor semnificativ la serviciu, din partea unui coleg la care nu se asteptau sa le fie alaturi. Uneori, strainii pot fi mai de nadejde decat cei apropiati.

 Horoscop Taur

TAURII se trezesc dis de dimineata cu o energie care ii va molipsi pe toti ceilalti la serviciu. Energia lor pozitiva are legatura cu o veste buna primita de curand.

 Horoscop Gemeni

GEMENII au astazi rol de mentor pentru cei de la serviciu. Sunt mai preocupati decat de obiceiu in sarcinile de la munca, ceea ce ii va face usor superiori celorlalti.

 Horoscop Rac

RACII iau cu ei la serviciu problemele de acasa, iar asta s-ar putea simti in performantele lor. Astrele recomanda putina detasare si mai multa implicare in plan profesional.

 Horoscop Leu

Nativii LEU sunt putin nerabdatori. Vor sa obtina rezultate imediate in plan profesional si pot deveni morocanosi daca nu se intampla asta.

 Horoscop Fecioară

Dragi FECIOARE, chiar intentiile voastre sunt bune, cineva v-ar putea privi cam sceptic ajutorul. Astrele va sfatuiesc sa nu va implicati prea multi in treburilor celorlalti.

 Horoscop Balanță

BALANTELE cauta putina schimbare in plan profesional. Rutina ii pune pe fuga pe acesti nativi, asa ca fac ce le sta in putinta sa se implice in ceva nou.

 Horoscop Scorpion

SCORPIONII nu stiu ce sa mai faca sa se remarce in fata unui superior la serviciu. Si nu se vor multumi cu laude, ci vor mai degraba o recompensa in bani.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII stiu unde vor sa ajunga, insa, stau mai prost cu organizarea. Nerabdarea le poate pune ceva piedici, asa ca ar face bine sa se tempereze.

Horoscop Capricorn

Mici neintelegeri se întrevăd la serviciu zilele următoare pentru CAPRICORNI. Ideile lor nu prea coincid cu ale celorlalti, lucru care poate da nastere unui conflict.

Horoscop Vărsător

Noroc la bani pentru VARSATORI! De mult nu au mai avut acesti nativi sanse in plan financiar, insa norocul pare ca le surade din plin astazi.

Horoscop Pești

Dragi PESTI, chiar daca este inca weekend, e o zi numai buna pentru a pune in practica o idee de afacere. Succesul sta in a actiona cat mai repede, fara sa trageti de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 decembrie 2018. O zi favorabilă schimbărilor, pentru unele zodii