Antena Meniu Search
x

Horosocop ianuarie 2023 Rac. Anul începe cu multă pasiune

Anul 2023 începe cu multă pasiune, mai ales când Venus își schimbă semnul zodiacal pe 2 ianuarie, dar ține cont că această pasiune ar putea să apară și sub formă de impulsivitate sau furie. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:02

Horosocop ianuarie 2023 Rac - Shutterstock

Acest lucru este legat de Luna Plină din Rac de pe 6 ianuarie. Pot fi spuse cuvinte dureroase, aducând la suprafață anxietatea sau resentimentele. Indiferent cum te simți, amintește-ți că exprimarea emoțiilor te va elibera.

Horoscop bani ianuarie 2023 Rac

Uranus va reveni la mersul direct  în sectorul prietenilor și a mediului social pe 22 ianuarie, ceea ce te poate surprinde. Este important să asculți ce îți transmit oamenii din jur. Pe măsură ce luna ianuarie se încheie, Venus ajunge în casa deplasărilor pe 26 ianuarie. Dacă ai planificat o escapadă romantică pentru sfârșitul lunii ianuarie, vei avea parte de toata susținerea astrală.

Horoscop dragoste ianuarie 2023 Rac

Când Marte revine la mersul direct pe 12 ianuarie, sentimentul tău de scop va reveni, așa că folosește-ți abilitățile intuitive pentru a descoperi răspunsurile de care ai nevoie. Comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți după ce Mercur va finaliza retrogradarrea in zodia opusă, pe 18 ianuarie.

Acest lucru va contribui în mare măsură la rezolvarea oricărui stres sau probleme din relația ta, astfel încât atunci când Soarele va intra în casa pasiunii, pe 20 ianuarie, va aduce vibrații mai plăcute decât la începutul lunii. Luna Nouă din 21 ianuarie este un moment excelent fie pentru a repara o relație mai veche, fie pentru a începe una cu totul nouă. Viața ta amoroasă este înconjurată de un sentiment de predestinare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horosocop ianuarie 2023 Rac. Anul începe cu multă pasiune