Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai bune soţii în funcţie de zodie. Faci casă bună cu ele!

N-ai cum să nu te îndrăgosteşti de ele. Harnice, bune gospodine, atente şi mai ales răbdătoare, aceste trei zodii fac parte din topul celor mai bune soţii. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.03.2019, 17:24

Zodiac prezentat de Observator
Ele sunt cele mai bune soţii în funcţie de zodie - Unsplash

N-ai cum să nu te îndrăgosteşti de ele. Harnice, bune gospodine, atente şi mai ales răbdătoare, aceste trei zodii fac parte din topul celor mai bune soţii. 

Te ajută, te sprijină şi mai ales te iubesc. Sunt mereu alături de tine şi te consideră mai mult decât un partener de relaţie, ci mai mult un companion, un partener de viaţă. 

Leu 

Femeile aflate în zodia Leu sunt blânde, iubitoare, înţelegătoare. Îţi oferă mereu ajutorul şi se asigură că eşti fericit în orice circumstanţe. Nu te lasă să ieşi din casă dacă nu ai mâncat, dacă nu ai cămaşa călcată şi pantalonii la dungă. Trebuie să arăţi impecabil, pentru că eşti soţul ei şi toate femeile trebuie să ştie asta. Este răbdătoare şi absolut deloc geloasă, are încredere în deciziile tale şi nu te judecă. Dacă ai făcut o greşeală va sta alături de tine şi te va consola. Veţi găsi întotdeauna rezolvarea problemelor împreună, fără conflicte şi certuri fără rost. 

Fecioară 

Femeile Fecioară sunt altruiste şi totuşi competitive. Iar când vorbim de competitivitate, aici şi soţul trebuie să fie aşezat pe un piedestal. Ai nevoie de ajutor? Îţi va oferi cu vârf şi îndesat, se va pune în locul tău şi va încerca să îţi analizeze şansele de câştig pentru a fi sigură că împreună vă veţi putea bucura la final de reuşită. Nu te priveşte ca pe un partener de relaţie, ci ca pe un aprtener de viaţă, un companion, o bucăţică din ea şi te va trata întotdeauna aşa cum s-ar trata pe ea însăşi. 

Balanţă 

Femeia Balanţă anticipează întotdeauna plăcerile bărbatului de lângă ea şi face tot ce e posibil să îi îndeplinească dorinţele. Este blândă, tandră, înţelegătoare şi desigur, o bună gospodină! De altfel, n-ai cum să nu te îndrăgosteşti de mâncarea făcută de ea, “ca la mama acasă”. Ordonată, atentă şi harnică, Balanţa este perfectă pentru o căsnicie sănătoasă, de lungă durată. N-ai cum să nu te bucuri de compania ei, mai ales că are şi simţul umorului destul de dezvoltat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai bune soţii în funcţie de zodie. Faci casă bună cu ele!