Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai lăudăroase zodii. Vorbesc doar despre succesul lor!

Topul celor mai lăudăroase zodii. Vorbesc atât de mult, doar despre ele, încât uneori uită că ar trebui să existe un dialog.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.06.2019, 15:38

Zodiac prezentat de Observator
Top 3 cele mai lăudăroase zodii - Profimedia

Topul celor mai lăudăroase zodii. Vorbesc atât de mult, doar despre ele, încât uneori uită că ar trebui să existe un dialog.

Cei din jur le evită cât de mult pot pentru că egoismul de care dau dovadă şi dorinţa de a sublinia faptul că sunt superioare devin deranjante pentru oamenii cu care interacţionează. 

Berbec

Nativii Berbec adoră să vorbească despre ei. Ce realizări au, prin ce ţări se plimbă, ce haine noi şi-au cumpărat din acea primă pe care au primit-o recent, orice subiect care îi implică este interesant. Nu neapărat şi pentru cei din jur, dar acest lucru nu are relevanţă. Se laudă zi şi noapte şi uită mai mereu să-şi întrebe până şi partenerul ce mai face sau cum i-a fost ziua. Nu o fac însă din răutate, din dorinţa de a se poziţiona mai sus faţă de cei apropiaţi, ci din pură exaltare. Sunt atât de fericiţi cu ceea ce se întâmplă în viaţa lor încât trebuie să facă totul public. 

Săgetător

Şi Săgetătorii fac parte din cele mai lăudăroase zodii, conform astrologilor. Nu sunt o companie prea plăcută dacă trebuie să petreceţi multe ore împreună, pentru că orice subiecte aţi încerca să dezbateţi, ei vor întoarce discuţia în sfera lor. Despre muncă, despre iubire, despre întâmplările noi din viaţa lor, nici măcar nu contează. Important este să ştiţi cât de fericiţi sunt ei şi ce viaţă frumoasă au. Iar dacă lucrurile nu le merg prea bine în ultima vreme, vor ascunde totul cu orice preţ. Sub nicio formă nu şi-ar dori ca lumea să îi vadă înconjuraţi de probleme. 

Peşti 

Trebuie să fie adevărat ce spun? Deloc. Peştilor le place să pălăvrăgească vrute şi nevrute, iar uneori înfloresc povestea prea mult, astfel încât să pară mai interesanţi. Se laudă prea mult, iar acest lucru devine deranjant pentru prieteni, pentru persoana iubită sau chiar pentru membrii familiei. Astrologii îi sfătuiesc să fie mai temperaţi şi sinceri cu ei, înainte de toate. Uneori este mai important să fim noi aşa cum suntem, iar cei care ne vor iubi, o vor face indiferent de succesul pe care îl avem. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai lăudăroase zodii. Vorbesc doar despre succesul lor!