Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care adoră aventurile de-o noapte

Unele zodii adoră aventurile de-o noapte, mai ales în momentele toride de vară, când toată lumea are chef de distracție iar soarele îmbie la aventură.

Zodii care vor aventuri de o noapte
Top 3 zodii care adoră aventurile de-o noapte - unsplash.com

Unele zodii adoră aventurile de-o noapte, mai ales în momentele toride de vară, când toată lumea are chef de distracție iar soarele îmbie la aventură.

Până la urmă, puține lucruri se compară cu o relație de scurtă durată, în care trupul face exact ce poftește inima. Iar mintea nu are prea mult timp de gândire, pentru că imediat vine dimineața și fiecare o ia pe drumul lui, de obicei pentru totdeauna. 

Săgetător

De la puține lucruri se abțin săgetătorii, iar aventurile de-o noapte nu se numără printre ele. Deschiși la orice posibilitate și fără un simț clar al limitelor, nativii din această zodie vor face exact ce îi taie capul, pe loc și până la capăt, fără a se gândi de două ori. Dacă ai norocul să întâlnești un asemenea exemplar, într-o seară târzie, iar ochii voștri își vorbesc, să fii pregătit de acțiune pentru că ai puține șanse să scapi. Când vei realiza ce s-a întâmplat, a doua zi, săgetătorul alături de care ai petrecut noaptea va fi, probabil, cu gândul la următoarea aventură. Dacă ai fost cu adevărat special, s-ar putea să-și aducă aminte, vag, de numele tău. 

Berbec

Berbecul este aventurier, prin definiție, și adoră necunoscutul, chiar și acel necunoscut pe care tocmai a pus ochii la o petrecere. Nu se va lăsa până când nu va reuși, prin orice mijloace, să-l seducă, fie și pentru câteva ore. După care, mulțumit de propria cucerire, berbecul va merge mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În fond, nativii din această zodie se plictisesc foarte ușor, așa că au nevoie mereu de experiențe unice, care să le trezească simțurile.

Vărsător

Amuzanți, optimiști și plini de energie, vărsătorii sunt greu de refuzat atunci când pun ochii pe cineva. Și de obicei o fac, pentru că adoră să-și trăiască viața la potențial maxim, întotdeauna testând limitele până la care pot merge. Deși adoră aventurile, vărsătorii nu se atașează emoțional prea ușor și nici nu dezvoltă obsesii pentru partenerii de scurtă durată. Vor, se bucură, pleacă. Punct și de la capăt. Poți fi aproape sigur că, peste câteva zile, vărsătorul alături de care ai trăit momente unice abia își va mai aminti ce s-a întâmplat. Are alte lucruri interesante de făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care adoră aventurile de-o noapte