Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care ajung inevitabil la divorţ. Îşi găsesc foarte greu sufletul-pereche!

Neînţelegerile, lipsa chimiei între parteneri, nepotrivirea de caracter ori distanţa pot fi uneori fatale unei căsnicii.

Top 3 zodii care ajung la divorţ
Zodiile care nu îşi găsesc partenerul perfect şi recurg la divorţ - Unsplash

Neînţelegerile, lipsa chimiei între parteneri, nepotrivirea de caracter ori distanţa pot fi uneori fatale unei căsnicii.

Anumite zodii preferă stabilitatea în cuplu, liniştea şi siguranţa unui cămin până la adânci bătrâneţi, motiv pentru care atunci când fac pasul major de a spune DA în faţa altarului, ei vor fi siguri că decizia este pentru totdeauna şi că, indiferent de situaţie, nu vor fugi de dificultăţi, de conflicte, ci vor încerca să rezolve totul alături de partenerul de cuplu.

În schimb, aceşti trei nativi nu iau în serios acest legământ şi nici nu reuşesc să înţeleagă ce înseamnă mai exact seriozitatea unei căsnicii. Fac acest pas de multe ori furaţi de mrejele iubirii, dar ajung în final să realizeze cât de mult au greşit.

Articolul continuă după reclamă

Taurii îşi găsesc greu perechea potrivită

Taurii sunt firi sentimentale şi sensibile şi au nevoie constant să primească atenţie. Vor iubire neondiţionată din partea partenerilor, în orice clipă, în orice moment. Problema apare când ei de fapt nu ştiu să îşi exprime sentimenele şi nici nu îşi doresc neapărat să o facă. Uneori, Taurii au senzaţia că le pot face rău partenerilor dacă îşi pun pe tavă sentimentele, astfel că preferă să se închidă în ei pentru a-şi proteja persoanele iubite.

Din păcate, aceste acţiuni proprii le aduc şi frustări cu trecerea timpului şi ajung la concluzia că relaţia lor amoroasă nu este oricum benefică pentru starea lor de sănătate emoţională. Deseori, partenerii nu au nicio vină, ci se nimeresc să nu fie pe aceeaşi lungime de undă cu aceşti nativi, iar dacă răbdarea nu este punctul lor forte, atunci este clar că relaţia nu va funcţiona.

În final, divorţul este inveitabil, iar Taurii îl vor privi ca pe o scăpare demult dorită şi ca pe o ocazie de a o lua de la început, sperând la un final fericit.

Gemenii sunt curioşi şi nehotărâţi

Cu toţii ştim cât de nestatornici pot fi Gemenii. Curiozitatea lor este uneori chiar extenuantă şi nu pot sta locului o clipă. Vor să încerce, să cunoască, să descopere şi nu au niciodată siguranţa că ceea ce au ales este varianta finală, corectă şi perfectă pentru simţurile lor. Gândesc foarte mult şi analizează la nesfârşit, creându-şi diferite scenarii în minte despre căsnicia perfectă.

Aceşti nativi tind să se îndrăgostească de parteneri care nu au o stabilitate, care călătoresc mult sau care lucrează ori locuiesc în altă ţară sau în alt oraş. Astfel fanteziile lor sunt efectiv construite pe baza imaginaţiei, neajungând în stadiul unei cunoaşteri aprofundate a acestei persoane, dar totuşi ei sunt siguri că au parte de perfecţiune.

Când însă ajung să petreacă mai mult timp în preajma partenerului, realizează că nimic din ce credeau nu se apropie de realitate aşa că cea mai bună soluţie pentru ei devine divorţul.

Vărsătorii iubesc sincer, dar ajung mereu la divorţ

Vărsătorii iubesc atât de frumos, de pasional şi de inocent, încât oamenii, de multe ori, profită de naivitatea lor. Există posibilitatea ca aceşti nativi să se îndrăgostească la prima vedere şi să fie orbiţi de sentimente, ajungând să spună DA în faţa altarului pentru persoane cu care nu au aproape nimic în comun, dar sunt disperaţi să simtă iubire.

Astfel, când aceste persoane reuşesc să depăşească impasul emoţional, Vărsătorii ajung să fie neglijaţi complet, iar căsnicia lor devine monotonă complet, lipsită de orice element demn de o relaţie amoroasă.

În final, ajung la decizia de a opri această poveste care nu mai este demult despre dragoste şi preferă să divorţeze pentru a fi din nou liberi şi liniştiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care ajung inevitabil la divorţ. Îşi găsesc foarte greu sufletul-pereche!