Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care îşi mint partenerii fără nicio remuşcare

Uneori insensibile, ori poate egoiste sau efectiv nepăsătoare. Aceste zodii nu văd o problemă în a avea secrete faţă de partenerii lor. Consideră că au nevoie de intimitate şi că nu trebuie să fie o oglindă a iubirii lor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.03.2019, 17:00

Zodiac prezentat de Observator
Nativii care îşi mint partenerii fără remuşcări - Unsplash

Uneori insensibile, ori poate egoiste sau efectiv nepăsătoare. Aceste zodii nu văd o problemă în a avea secrete faţă de partenerii lor. Consideră că au nevoie de intimitate şi că nu trebuie să fie o oglindă a iubirii lor. 

Nu au nicio remuşcare. Aceşti nativi te mint în faţă dacă nu au ei chef să îţi spună adevărul, iar partea proastă e că nu li se pare nimic greşit în acest comportament! 

Fecioară

Nativii Fecioară sunt uşor egoişti în general şi au nevoie de multă multă intimitate. Nu le poţi cere să îşi deschidă sufletul în faţa ta, pentru că dacă nu vor simţi să o facă, nu o vor face. Uneori se simt mai bine cu gândul că anumite detalii le aparţin doar lor. Poate chiar din dorinţa de a te proteja de situaţii neplăcute, Fecioarele vor alege să îţi ascundă. Nu trebuie să priveşti cu indignare acest fapt, iar dacă afli un secret de-al lor, comunicaţi cu tact şi răbdare şi veţi înţelege care a fost motivul deciziei lor de a minţi 

Capricorn

Nativii Capricorn preferă să îşi vadă de viaţa lor şi sunt de părere că acest lucru ar trebui respectat de toată lumea. Nu se bagă în detalii prea personale chiar şi ale partenerilor lor. Nu pun întrebări despre trecutul acestora, despre alte relaţii şi foarte rar îşi manifestă gelozia. Iar dacă ei sunt aşa, ei bine, se aşteptă ca şi perechea lor să fie la fel. Astfel, dacă eşti prea băgăcios din fire şi vei începi să sapi în viaţa lor vei primi răspunsuri scurte, seci şi cel mai probabil neadevărate. Şi nu vor avea remuşcări, pentru că sunt de părere că pur şi simplu nu e treaba ta. 

Peşti 

Probabil nu le pasă. Uneori nu le pasă. Nativii Peşti sunt firi singuratice şi nu acceptă să intri cu forţa în viaţa lor. Te vor minţi fără nicio remuşcare dacă încerci să fii puţin prea băgăcios. Lasă totul să vină de la ei. Dacă simt să îţi spună, îţi vor spune. Chiar îţi vor cere sfaturi în legătură cu anumite situaţii. Dacă nu, nu te aştepta să afli ceva de la ei. Dacă îşi pierd interesul în persoana ta şi în relaţie, vor începe să îţi ascundă şi să te mintă în legătură cu orice. Unde sunt, ce fac şi cu cine, vor fi întrebări pentru care va trebui să îţi găseşti singur răspunsul adevărat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care îşi mint partenerii fără nicio remuşcare