Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure. Nativii care se despart la finalul anului

De Larisa Andreescu.
Publicat: 27.12.2020, 15:40.
Actualizat: 27.12.2020, 15:43

Trecerea dintre ani va fi uşor tensionată pentru unii nativi ai zodiacului care decid să meargă pe drumuri separate din punct de vedere sentimental.

Tânără care rupe o inimă roşie din hârtie

Zodii care îşi vor petrece Revelionul singure

iStock | Getty Images

Berbec

Nativii Berbec s-ar putea să fie prinşi cu mâţa-n sac în apropierea trecerii dintre ani chiar de persoana iubită. Momentul umilitor nu vă va lăsa cu nici măcar o scuză pentru a vă răscumpăra greşeala făcută. Decizia nu vă va aparţine, iar în cele din urmă relaţia voastră amoroasă s-ar putea destrăma. Încercaţi să priviţi demn înainte, asumaţi-vă cele întâmplate şi luptaţi pentru persoana iubită în cazul în care vă doriţi o împăcare.

Balanţă

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Balanţei vor lua o decizie nedorită într-un moment dificil al vieţii lor. Dacă nu vă mai simţiţi comod alături de persoana iubită, dacă v-aţi simţit trădaţi în ultima vreme şi nu puteţi trece peste, înţelept ar fi să puneţi punct. Luaţi-vă inima în dinţi şi vorbiţi cu familia, prietenii pentru a-i pune la curent cu schimbarea neplăcută, dar benefică pentru voi.

Scorpion

Nativii Scorpion vor petrece Revelionul singuri, fără persoana iubită. Dacă decizia va fi de comun, astrologii întrevăd o seară lipsită de tensiune. Petreceţi alături de familie, prieteni, depănaţi amintiri şi lăsaţi grijile pentru altă dată. Toată prolemele se vor rezolva de la sine, nu văfaceţi probleme. Dacă destinul vă va aduce înapoi în preajma persoanei iubite, lăsaţi lucrurile să meargă de la sine şi nu vă împotriviţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.